Speltips Annecy – Toulouse 6/4: Två skrällar i semin

Axel Sjödin Publicerat: 5 april 2023

På torsdagskvällen spelas en otippad semifinal i Coupe de France mellan Annecy och Toulouse.

Annecy - Toulouse

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Nästan alla stora lag är redan utslagna ur det franska cupspelet, vilket har öppnat upp möjligheten för ett par otippade potentiella vinnare. I den andra semifinalen så är det Nantes och Lyon som gör upp om en finalplats, och även om Toulouse är en överraskning så har det varit största fokus på Ligue 2-klubben Annecy som har överträffat alla förväntningar såhär långt.

Det har inte varit några lätta segrar för Annecy, som har lyckats ta sig vidare efter tre raka straffdraman och alltså inte har vunnit en enda match under ordinarie tid. När de bara lyckades spela 1-1 mot ASM Belfort i den franska fjärdedivisionen så var det nog få som hade tippat att de skulle lyckas göra samma sak mot Marseille lite drygt en månad senare.

De hade till och med en 2-1-ledning på Stade Velodrome i slutminuterna och lyckades dessutom rädda en straff med några minuter kvar. Men kvitteringen kom med sekunder kvar och Annecy fick göra som i de två tidigare omgångarna och slå ut Marseille på straffar.

Annecy är dock knappast något topplag i Ligue 2 heller, de är inblandade i bottenstriden och har fem raka matcher utan vinst där. På vardera sida av vinsten mot Marseille hittar vi 1-5 och 0-3-förluster mot Ligue 2-klubbar så det är verkligen inte lätt att förstå hur de har kommit så långt.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Toulouse är formsvaga de också

Gästerna tillhör det nedre mittenskiktet av den franska högstaligan och har egentligen bara cupen kvar att spela för den här säsongen. Även de är en stor överraskning som semifinalister, men har inte alls stött på samma motstånd som Annecy i sin väg till semifinalen.

Deras vinst mot Reims med 3-1 i kvartsfinalen var i alla fall övertygande, men likt Annecy så har formen inte varit den bästa under senare tid. På deras sex senaste matcher i ligaspelet så har det blivit fem förluster och en vinst, men trots den dåliga formen och spel på bortaplan så är de klara favoriter till att avancera till final. Till skillnad från hur det är i flera andra länder så avgörs semifinalen inte i ett dubbelmöte, utan det är på torsdag det gäller.

Det är en match som är oerhört svår att sia kring, då Annecy vid flera tillfällen redan har lyckats trotsa förväntningarna. Sättet som de gång på gång har vunnit straffläggningar på och kommit tillbaka från underlägen visar i alla fall att det finns en stark mentalitet i truppen och jag tror att detta kommer att bli en jämn tillställning, oavsett vilket lag som avancerar. Vi väljer att spela på under 2,5 mål för 1.95 gånger pengarna hos Bet365.

  Rygga spelet hos Bet365 – Hämta upp till 1250kr i spelkrediter!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål
Odds: 1.95
Bolag: Bet365
Spelstopp: 20:45, torsdag 6 april
TV: 
Stream:  SportExpressen