Speltips Chelsea – Crystal Palace 17/4: Semifinal i FA-cupen

Axel Sjödin Publicerat: 16 april 2022

Chelsea möter Crystal Palace på Wembley Stadium för att göra upp om vilket lag som tar sig till finalen i FA-cupen.

Chelsea - Crystal Palace

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Till skillnad från den andra semifinalen mellan Manchester City och Liverpool så finns det en väldigt klar favorit favorit på söndagen. Chelsea lär vara väldigt nöjda med lottningen då de möter ett Crystal Palace som har haft en förhållandevis lätt väg till semifinalen.

Chelsea har hamnat en bra bit efter de två andra topplagen i ligan sedan några månader tillbaka, men det råder inget tvivel om att de är det tredje bästa laget i England och storfavoriter på söndag.

I tisdags visade de verkligen att de håller hög internationell nivå när det gäller då de åkte till Santiago Bernabeu och såg ut att köra över Real Madrid. Spanjorerna hade vunnit öppningsmötet i London med 3-1 och ingen förväntade sig nog att Chelsea skulle komma upp i en 3-0-ledning i Madrid. Men Los Blancos lyckades reducera och ta det till förlängning där Karim Benzema slog till igen och därmed slog ut Chelsea.

Nu återstår FA-cupen som Chelseas enda chans till en titel i år och det är svårt att se att skulle låta Crystal Palace stå i vägen för det.

PROVA 888 SPORT – MED EN AV SVERIGES BÄSTA BONUSAR! Det populära spelbolaget 888sport satsar hårt i Sverige. Nu kan du hämta upp till 100 kronor tillbaka i cash. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos 888!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Enkel väg till semin för Palace

Crystal Palace har som sagt inte mött särskilt tufft motstånd på vägen till semifinalen då de först med nöd och näppe slog Stoke innan de körde över ett krisande Everton i kvartsfinalen med 4-0.

De har däremot haft en bra period i ligan på senaste och bör inte bli underskattade här. Sedan början av mars har de slagit Wolverhampton borta, kryssat mot Manchester City och slagit Arsenal med klara 3-0, utöver krossen mot Everton.

I den senaste omgången föll de dock mot Leicester med 1-2 igen. Crystal Palace har vid tidigare tillfällen under säsongen i alla fall visat att de kan störa topplagen. Tidigare under våren så krävdes det ett mål i den 89:e minuten för att avgöra till Chelseas fördel när de båda lagen möttes.

Även om de släppte in två mot Leicester senast så kommer de från matcher där de har hållit nollan i fyra raka. Crystal Palace lär gå in defensivt även mot Chelsea och därmed tror jag också att underspelet kan vara klokt här för 1.91 hos 888sport.

  Rygga spelet hos 888sport – upp till 100 kronor tillbaka i cash!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål
Odds: 1.91
Bolag: 888sport
Spelstopp: 17:30
TV: 
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: