Speltips Elfsborg – Degerfors 22/2: Ännu en cupskräll?

Spelbloggare Publicerat: 22 februari 2021

Svenska Cupen har hittills varit skrällbetonad i premiäromgången, men det innebär inte per automatik att det kommer bli så även på Borås Arena, varifrån Elfsborg tar emot Degerfors. Här hittar ni vårt speltips inför matchen.

Elfsborg - Degerfors

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Under helgen gick startskottet för Svenska Cupen med en handfull premiärer – och precis som det ofta ser ut i början av säsongen, bjöds det på en del skrällresultat.
Vi ska inte ha för mycket respekt, säger Degerforsspelaren Oliver Ekroth till Fotbollskanalen inför matchen.

Grupp B kliver in i cupspelet och i denna återfinns dessa två klubbar, Elfsborg samt Degerfors, och därutöver Falkenberg och Utsikten. Därmed är det inget snack om saken, var favoritskapet ska vara, men på ett så pass kort gruppspel och i upptakten av spelåret kan det mesta hända.

Under helgen kunde vi bland annat se Malmö FF förlora mot Västerås SK, Kalmar FF mot Umeå FC och Helsingborg bara få kryss, 1-1, mot Gauthiod. Och det bjöds på ännu fler oväntade resultat.

Gästerna är för övrigt nykomlingar till årets Allsvenskan, som startar i början april månad. Matchen blir således lite av ett kvalitetstest – hur man håller för allsvensk nivå. Hur man än vrider och vänder på det talar det mesta för att det kommer bli på tal om en bottenstrid under spelåret. Elfsborg ska åtminstone kunna tampas uppe på den övre halvan.

Fördel Elfsborg

Elfsborg har fått behålla viktiga pjäser till säsongen och ser ut att ha en relativt slagkraftig startelva. Kommer också hit utan större skadeproblematik. Med fördelen av hemmaplan, inte minst när det är på konstgräs, ska boråsarna ses som klara favoriter. Trots premiärmatch.

Det ska helt enkelt skilja en nivå dessa emellan och visst, om matchen spelats på Stora Valla istället för Borås Arena hade det varit närmare till hands att kunna höja ett varningens finger för ett mer aktuellt skrällbud.

Degerfors lär inte vara något höjdarlag i Allsvenskan och ryktena kring anfallspjäsen Victor Edvardsen – som uppenbarligen vill lämna – ger knappast den lugn och ro som man vill ha i laget.

1,87 x insatsen för den raka ettan är ett schysst pris och det erbjuds vi av spelbolaget Betsafe.

  Rygga spelet hos Betsafe – Hämta 100 kr bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Elfsborg vinner, rak etta
Odds: 1,87
Bolag: Betsafe
Spelstopp: 19:00
TV:  cmoresport logo
Stream: 

Jämför odds: