Speltips Everton – Boreham Wood 3/3: David mot Goliat

Axel Sjödin Publicerat: 3 mars 2022

Everton ställs mot överraskningen Boreham Wood i den femte omgången av FA-cupen under torsdagskvällen.

Everton - Boreham Wood

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Den femte omgången av FA-cupen spelas i veckan och Everton ställs mot Boreham Wood som mot förväntningarna har tagit sig långt i cupspelet och har chansen att skriva klubbhistoria.

Boreham Wood så lågt ned som i National League, alltså fyra divisioner under Premier League och det är otroligt imponerande att de har tagit sig så långt som de har gjort redan. De klev in i turneringen redan i kvalet och har sedan dess inte släppt in ett enda mål på fem matcher.

I den fjärde omgången ställdes de mot Bournemouth – ligatvåan i Championship – och lyckades på bortaplan med 17% bollinnehav ändå ta sig vidare med ett 1-0-resultat. Även om deras resa med all förmodan tar slut nu på torsdag så har de trotsat oddsen förut och deras resa genom FA-cupen är redan mirakulös.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Drömlottning för ett svagt Everton

Evertons säsong hittills har varit allt annat än bra och de är nu i allra högsta grad inblandade i nedflyttningsstriden. De befinner sig bara en poäng över Burnley i nuläget och de dåliga resultaten har fortsatt även efter tränarbytet.

Rafael Benitez fick sparken i januari och ersattes för ganska exakt en månad sedan med Frank Lampard. De lyckades vinna mot ett Leeds i fritt fall för några veckor sedan men annars har det varit tre ytterligare förluster i ligan under Lampard. Deras insats mot Manchester City förra helgen kunde dock ha resulterat i en poäng då de förlorade med uddamålet och kanske egentligen borde ha haft en straff.

De ska i alla fall vara storfavoriter mot National League-laget Boreham Wood. Trots att de fortsatt saknar Dominic Calvert-Lewin och Ben Godfrey samtidigt som Dele Alli inte kan spela i FA-cupen så borde gästerna inte ha en chans mot ett Premier League-lag.

Även om Boreham Woods målvakt Taye Ashby-Hammond hade målramen att tacka för mycket more Bournemouth senast så säger det ändå något att de ännu inte har släppt in mål i FA-cupen på fem raka matcher. De lär inte ha mycket bollinnehav och lär ligga väldigt lågt mot Everton som själva inte har gjort mål på sina två senaste.

Vi spelar därmed på att det blir under 3,5 mål för 1.74 gånger pengarna hos Expekt.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 3,5 mål
Odds: 1.74
Bolag: Expekt
Spelstopp: 21:15
TV: 
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: