Speltips Fulham – Bournemouth 3/12: Seriefinal

Axel Sjödin Publicerat: 3 december 2021

En seriefinal i Championship väntar då Fulham tar emot Bournemouth på Craven Cottage under fredagen.

Fulham - Bournemouth

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Både Fulham och Bournemouth har hittills varit lagen att slå i den engelska andradivisionen och de har tidigt blivit favoriter till att klättra upp i finrummet igen inför nästa år. Det är bara en poäng som skiljer lagen åt och de är en bra bit före QPR på tredjeplatsen, trots att båda topplagen har tappat en del poäng på sistone.

Fulham övertog ligaledningen för ett par veckor sedan då de slog Barnsley hemma i deras sjunde raka seger i ligan. Men sedan dess har de åkt på ett par överraskande kryss mot Preston och ett vilt kämpande Derby nere i botten som fortsätter att kämpa trots stora poängavdrag.

Men de har i alla fall en svit på nio matcher som obesegrade inför den tuffa hemmamatchen mot Bournemouth. Deras defensiv har sett oerhört stabil ut då de bara har släppt in tre mål under dessa nio matcher samtidigt som de fram till nyligen själva har öst in mål framåt.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Bournemouth har haft en dipp i formen

Trots att Fulham inte vunnit på två matcher så verkar Bournemouth trots allt vara laget som har störst problem i nuläget. De har av deras fem senaste matcher bara vunnit en enda och har åkt på säsongens två enda förluster under samma period.

Det har inte varit topplag de mött heller utan de svaga resultaten är svåra att bortförklara. De har nu tappat ledningar i tre raka matcher, något de verkligen behöver jobba på ifall de inte vill att deras sju poäng stora buffert ned till ett QPR i fin form snabbt ska börja krympa.

Senast mot Coventry ledde de med 2-0 fram till slutminuterna då gästerna lyckades trycka in två mål inom loppet av tio minuter där kvitteringen kom i den 95:e.

Det är en lurig match mellan de båda topplagen som båda verkar ha stannat av något i form inför toppmötet. Men båda lagen har i alla fall varit väldigt vassa framåt under säsongen samtidigt som Bournemouth har visat sig ha lite defensiva problem på senaste. Vi spelar därmed på över 2,5 mål för 1.85 hos Expekt här.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Över 2,5 mål
Odds: 1.85
Bolag: Expekt
Spelstopp: 20:45
TV:  viaplay logo
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: