Speltips Gefle – Haninge 23/6: Fördel hemmalaget

Axel Sjödin Publicerat: 23 juni 2022

Andraplacerade Gefle tar sig an IFK Haninge under torsdagskvällen i jakt på tre nya poäng.

Gefle - Haninge

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Det har varit längesedan det var några positiva nyheter för Gefles del, men de ser ut att gå en ljusare säsong till mötes för första gången på många år. Sedan Gefle föll ur allsvenskan efter säsongen 2016 så har de inte haft mycket att hurra över, men i år så ser de gott rustade ut för att kunna utmana om att ta sig upp till superettan igen.

Gefle befinner sig i nuläget på andra plats i ettan norra, fyra poäng bakom Sandviken i toppen. När de nu möter tiondeplacerade Haninge på torsdag så är de klara favoriter att vinna och förhoppningsvis kunna ta ikapp Sandviken som har en tuff match mot UFC under omgången.

De har ett bra läge att ta ikapp med ett mycket enklare motstånd under sommaren, där samtliga tre lag i botten står på spelschemat innan det är dags att möta just Sandviken hemma.

De kommer senast från två raka vinster mot Sollentuna och ett vasst Vasalund på bortaplan och ser ut att vara i fin form inför torsdagen.

ETT AV SVERIGES HETASTE SPELBOLAG JUST NU! Vi har gjort en bedömning av alla nya spelbolag och insett att CampoBet är svaret för den som vill prova ett nytt, hett spelbolag i Sverige. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Haninge släpper till för mycket defensivt

Haninge har i väntad ordning varit ett mittenlag hittills under säsongen och har i dagsläget ganska god marginal ned till bottenstriden, men även till toppstriden. Det har varit en hel del blandade prestationer från Haninges del såhär långt, men i deras fem senaste matcher så har de inte direkt imponerat.

En förlustsvit på tre raka matcher, alla med ställningen 1-2, bröts nu senast i helgen med en viktig trepoängare mot tabelljumbon Team TG FF. Motståndet i helgen har dock bara tagit fyra poäng under hela säsongen hittills och är redan avsågade i botten, så man ska nog inte utläsa alltför mycket ur det resultatet.

Det kommer att vara en helt annan historia att möta topplaget Gefle på Gavlevallen och det ska nog mycket till för att de ska återvända hem med poäng. Men Haninge har åtminstone en stark svit på åtta raka matcher där de har lyckats göra mål och de lär ha vad som krävs för att kunna störa Gefle offensivt.

Därmed spelar vi på att båda lagen gör mål för 1.66 gånger pengarna hos Campobet.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör mål
Odds: 1.66
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 19:00
TV: 
Stream: 

Jämför odds: