Speltips Hammarby – Norrköping 13/3: Klara favoriter

Axel Sjödin Publicerat: 13 mars 2022

Hammarby tar emot Norrköping på Tele2 i söndagens andra kvartsfinal från Svenska cupen.

Hammarby - Norrköping

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

De regerande cupmästarna Bajen klarade det första riktiga testet i gruppspelet med bravur. De ställdes mot Häcken i en avgörande match där de vann med hela 4-0 i vad som var en repris av fjolårets final. Den här gången stod det dock knappast och vägde och Hammarby visade sig vara det klart bättre laget för dagen.

Inför säsongen så genomförde Hammarby ett tränarbyte då de tappade Milos Milojevic till Malmö FF. Istället så har Martí Cifuentes hämtats in från danska AaB och hittills har det inte funnits något att klaga på hos den nya tränaren.

Att Gustav Ludwigson är ett frågetecken inför söndagen kan dock bli ett problem för hemmalaget som har tappat Akinkunmi Amoo till Köpenhamn. Det är kanske inte ett riktigt lika offensivt vasst Hammarby vi får se här, men senast mot Häcken så var det fyra olika målgörare där ingen av dem var Astrit Selmani eller Ludwigson så det kan säkerligen gå vägen ändå.

Det ska bli spännande att se vad Hammarby kan uträtta under säsongen och ifall de kan försvara sin första cuptitel. På söndag kliver de i alla fall in som klara favoriter mot Norrköping på Tele2.

ETT AV SVERIGES HETASTE SPELBOLAG JUST NU! Vi har gjort en bedömning av alla nya spelbolag och insett att CampoBet är svaret för den som vill prova ett nytt, hett spelbolag i Sverige. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Norrköping förbi med liten marginal

Gästerna vann sin grupp tillslut efter ett direkt avgörande möte mot Varberg i den sista omgången. Gruppspelet inleddes lite skakigt med ett kryss mot Öster, men följdes senare upp med två raka vinster mot Sollentuna med 4-0 och Varberg med 2-1.

Det var dock Varberg som tog ledningen i första halvlek och då det räckte med kryss så såg det onekligen bra ut för Västkustklubben. Christoffer Nyman kunde dock sätta dit två mål i andra där det avgörande målet kom i den 86:e minuten.

Det var med andra ord inga stora marginaler som gjorde att de avancerade till kvartsfinalen, men att Nyman prickade dit två mål lär ha varit väldigt viktigt efter tappet av fjolårets skyttekung Samuel Adegbenro.

Det lär dock bli svårare att få med sig ett resultat borta på Tele2 mot ett Hammarby som såg vassa ut senast. För 1.84 hos Campobet spelar vi därmed på en rak seger för hemmalaget här.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Hammarby vinner
Odds: 1.84
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 16:30
TV: 
Stream:  cmoresport logo

Jämför odds: