Speltips Huddersfield – Stoke 28/1: Championship

Axel Sjödin Publicerat: 28 januari 2022

Fredagskvällen bjuder på lite Championship mellan Huddersfield och Stoke under landslagsuppehållet.

Huddersfield - Stoke

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Det är en match med mycket på spel för två lag som är med och tävlar om playoff-platserna i Championship. Huddersfield ockuperar i nuläget den sista playoff-platsen på sjätte plats i ligan med 44 ihopskrapade poäng, men konkurrensen är stenhård kring dem i tabellen och de jagas av lag som har en eller ett par matcher mindre spelade.

Men oavsett om de vinner eller inte nu på fredag så har Huddersfield ändå haft en fantastisk säsong hittills som har överträffat alla förväntningar såhär långt. De var på förhand tippade att precis som i fjol vara indragna i bottenstriden, men tränare Carlos Corberán har verkligen fått pusselbitarna på plats.

Efter en skakig start på säsongen så har de stegvis blivit bättre och bättre och är nu obesegrade i åtta raka matcher, varav de har vunnit fyra av dessa. De har fortsatt klättra i tabellen och har nu fyra raka hemmamatcher framöver där de på riktigt kan befästa sin position bland topplagen.

ETT AV SVERIGES HETASTE SPELBOLAG JUST NU! Vi har gjort en bedömning av alla nya spelbolag och insett att CampoBet är svaret för den som vill prova ett nytt, hett spelbolag i Sverige. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Stoke har halkat ned i tabellen

Gästerna har i sin tur tappat en hel del mark i striden om playoff-platserna på senare tid då de har förlorat fyra av sina fem senaste matcher. Det har gjort att de har halkat ned till elfte plats i nuläget och de skulle verkligen behöva en vinst mot konkurrenten Huddersfield för att ta sig tillbaka in i kampen om en topp sex-placering.

De har i alla fall en match mindre spelad och sex poäng upp till Huddersfield i nuläget, så det är långt ifrån kört ännu. Mycket kan fortfarande hända, men en eventuell förlust nu på fredag hade gjort att uppförsbacken hade blivit rätt rejäl.

Stoke har i alla fall haft en fin form på bortaplan där de har vunnit de flesta matcher på bortamatch under den senaste tiden, men det var framförallt innan deras formdipp slog till. Samtidigt så tillhör Huddersfield en av de mest formstarka lagen i ligan för tillfället så det kommer inte att bli en lätt uppgift.

Det är en match som mycket väl kan sluta i kryss, då det inte är ett ovanligt resultat för hemmalaget, men Huddersfields form gör ändå att jag lutar åt en hemmaseger här. Vi spelar alltså på den raka ettan här med pengarna tillbaka vid oavgjort för 1.80 hos Campobet.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Huddersfield – Draw no bet
Odds: 1.80
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 20:45
TV: 
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: