Speltips Hull – West Brom 3/3: Fördel gästerna

Axel Sjödin Publicerat: 3 mars 2023

Både Hull City och West Brom sitter ganska bekvämt kring mitten av tabellen inför mötet under fredagskvällen.

Hull - West Brom

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Även om inget av lagen är direkt nedflyttningshotade så kan man inte påstå att de är inblandade i striden om några playoff-platser heller. Hull har i dagsläget elva poäng ned till lagen under strecket, medan West Brom fortsatt lär sikta uppåt i tabellen då de saknar sex poäng upp till en topp sex-position.

Att West Brom har en match mindre spelad än sina konkurrenter ovanför dem kan dock spela en viktig roll framöver. De har varit uppe och nosat på placeringar högre upp i tabellen tidigare under säsongen, men har inte riktigt lyckats skörda de framgångar som de hade förväntat sig under Carlos Corberán.

Efter tre raka matcher utan vinst så lyckades de dock studsa tillbaka mot topplaget Middlesbrough med 2-0 under förra helgen. De öppnade i högt tempo och tog en 2-0-ledning inom tio minuter som stod sig matchen igenom.

Nu återstår det att se ifall de kan bära med sig det självförtroendet inför de kommande matcherna då de har ett ganska överkomligt spelschema de närmaste veckorna. Kan de återvinna formen här så kan de göra ett nytt försök att klättra i tabellen.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Hull har inte imponerat under senaste tiden

Hemmalaget har i sin tur fyra raka matcher utan vinst, men ser i alla fall ut att bli ett stabilt mittenlag i Championship som slipper stressen av en bottenstrid framåt våren. Men högre ambitioner än så känner inte särskilt rimliga.

De saknar också några viktiga spelare defensivt då målvakten Alex Palmer samt backarna Erik Pieters och Kyle Bartley dras med skador. Trots det så har de lyckats hålla ganska tätt defensivt under de senaste veckorna, men på målfronten har det sett ganska svagt ut. De har bara mäktat med ett enda mål på deras fyra senaste matcher och det kom i 1-3-förlusten mot Norwich i mitten av förra månaden.

West Brom ska vara det bättre laget här, även om de inte riktigt presterat upp till förväntningarna under senare tid. För de 2.36 gånger pengarna som Lucky Sports erbjuder så tycker jag att den raka tvåan här har fint spelvärde och får vi se lite av det West Brom som slog Middlesbrough under förra omgången så ska de kunna lösa tre poäng här.

  Rygga spelet hos Lucky Sports – Dubbla upp eller pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: West Brom vinner
Odds: 2.36
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 21:00, fredag 3 mars
TV: 
Stream:  viaplay logo