Speltips Huracan – Talleres 15/7: Målsnålt

Axel Sjödin Publicerat: 13 juli 2023

Den argentinska ligatvåan Talleres har chansen att befästa sin plats i topp tre då de ställs mot nästjumbon Huracán under natten till lördag.

Huracan - Talleres

+18 år. Regler & villkor tillämpas. Stödlinjen.

Efter en tung fjolårssäsong har Talleres verkligen lyckats studsa tillbaka och ligger på andra plats inför upplösningen av den första fasen i argentinska ligan. River Plate må vara nio poäng före, men det tar inget ifrån en fantastisk säsong av ligatvåan hittills. När de nu möter nästjumbon Huracán har de chansen att dra ifrån övriga lag och cementera sin plats i topp tre, vilket innebär spel i Copa Libertadores nästa säsong.

Formen har börjat vackla en aning framåt sluttampen, då de bara lyckats plocka en seger på deras fyra senaste matcher. Å andra sidan har de bara förlorat en av deras elva senaste matcher, så det beror lite på hur man väljer att se på det. Men de borde förmodligen ha lyckats få med sig mer än ett kryss hemma mot Unión de Santa Fe i den senaste omgången efter att ha dominerat matchen.

Hemmaplansfördel spelar stor roll i den argentinska ligan, men Talleres tillhör en av få klubbar som nästan kan matcha sin poängskörd framför hemmapubliken med den som de lyckats lösa på resande fot. I deras senaste bortamatch tog de en tung seger mot Sarmiento och behöver nog sikta på att plocka ännu en trepoängare här ifall de ska lyckas hålla undan de jagande lagen bakom dem.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Huracán har en väldig måltorka

Hemmalaget har tappat något enormt i jämförelse med fjolåret då de slutade på fjärde plats i ligaspelet. I dagsläget är de nästjumbo i tabellen, men på grund av hur det argentinska systemet med nedflyttning fungerar är det inte något överhängande hot. Den sammanlagda poängskörden från de tre senaste säsongerna läggs nämligen ihop för att bestämma vilka lag som flyttas ned.

Oavsett har det inte varit en rolig säsong för Huracán, som har gjort minst antal mål i ligan efter att ha tappat både Franco Cristaldo och Jhonatan Candia från fjolåret. Båda var viktiga pjäser i deras offensiv och de har bevisligen inte lyckats ersätta dem på ett bra sätt.

Formen är urusel och de har inte vunnit på deras tio senaste matcher i ligaspelet – att de bara har tagit en poäng på de senaste sju är lika talande det. De har inte klarat av att balansera ligaspelet med Copa Sudamericana heller, där de slutade sist i gruppen och åkte ut med huvudet före.

Huracán har anmärkningsvärt bara gjort ett enda mål under deras nio senaste matcher. Talleres har inte direkt ligans starkaste defensiv, men har hållit nollan i två raka och därmed är spelet på att Huracán går mållösa minst sagt lockande för de 2.64 gånger pengarna som Coolbet erbjuder.

  Rygga spelet hos Coolbet – Hämta 500 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Huracán under 0,5 mål
Odds: 2.64
Bolag: Coolbet
Spelstopp: 02:30, lördag 15 juli
TV: 
Stream: