Speltips inför AC Milan – Benfica 28/7: Värde identifierat

Spelbloggare Publicerat: 27 juli 2019

International Champions Cup är i USA, Foxborough och på Gillette Stadium. Där ryker AC Milan och Benfica samman och här hittar ni ett vasst speltips inför matchen.

Annons:

Benfica är i deras absoluta slutförberedelser inför det nya spelåret och spelar nu den sista träningsmatchen innan den inhemska Supercupfinalen mot Sporting CP. De sista detaljerna ska sättas. Spelarna bli varma i kläderna. Komma i form, helt enkelt.

Innan har Benfica spelat två matcher i International Champions Cup, mot mexikanska Guadalajara och italienska Fiorentina – med utfallen en 3-0- respektive 2-1-vinst. Ganska välsmakande resultat och insatser som lämnar bra eftersmak. Allt som allt, positivt.

För AC Milan är seriepremiären en bit borta och det här blir deras andra match under denna vänskapsturnering. Den första, mot Bayern München, landade i en knapp 0-1-förlust. Visades prov på bra och sämre delar. En del nytt har hämtats in i spelartruppen, men inte ska de väl räcka till för att utmana om Scudetton?

Mest spännande för italienarna är, såklart, Krzysztof Piatek. Polacken har varit fantastisk sedan han i vintras kom till klubben från Genoa. Målskytt av rang. Offensivt har man också fått tillbaka André Silva, som i fjol var utlånad till Sevilla. Där finns det kvalitéer.

Skrällvärde

Möjligen är Benfica något längre framme i förberedelserna inför den nya säsongen, men skillnaderna ska inte vara superstora och vi ser Milan som kraftigt underskattade inför matchen.

På pappret är det förhållandevis jämna lag som drabbar samman och ser vi till Milans match mot Bayern München, spelade man periodvis bra. Vänskapsmatcher av den här karaktären får ofta flera olika matchbilder till följd av alla byten. Det stärker också ovissheten i matcherna. Ofta en del skrällsiffror att sätta tänderna i. Precis som här.

Så kan vi också vänta oss att det blir här, mer eller mindre två olika startelvor från lagen. För Benfica är den inhemska Supercupfinalen bara en vecka borta, varpå några färgstarka pjäser kan tänkas få lite extra vila.

Ser det som relativt öppet här och spelar AC Milan med +0,25 mål (asian handicap) – halv vinst på spelet vid oavgjort – till oddset 1,83 hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Milan +0,25 mål (asian handicap)
Odds: 1,83 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard
Spelstopp: 21:30, söndag 28/7
TV: 
Stream:  strive logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.