Speltips inför Antwerp – Gent 21/11: Hemmastarka lag drabbar samman

Spelbloggare Publicerat: 21 november 2019

Fantastiskt fina skrällodds är uppdukade inför mötet mellan Antwerp och Club Brugge i belgiska First Division A, där värdskapet på Bosuilstadion underskattas grovt. Kan de kanske till och med vinna matchen?

Annons:

Nummer sex mot nummer två i tabellen. Båda, för närvarande, i det skikt som leder till mästerskapsrundan. Bara fyra pinnars skillnad dem emellan. Av enbart det att döma – en öppen och svårbedömd historia som väntar.

Gent må däremot vara den klart större av klubbar, alltid med målbilden att utmana om de inhemska titlarna och att slussas ut i Europa. Gällande Antwerp har de inte blivit topp två i serien sedan så sent som 1974/75 – och senast de vann hela kalaset var 1956/57. Ganska talande.

Kanske har en viss förhoppning om medaljplats väckts till liv för Antwerp nu dock? De har stått starkt, har känn på toppen och kommer från innan det kortare landslagsuppehållet från en 2-1-vinst hemma över serieledande Club Brugge. Gedigen insats som ger mersmak.

Gästande Gent är för den delen också formstarka; tre raka vunna, två i serien och ena mot Wolfsburg i Europa League. Senast värjdes en annan storklubb i form av Genk, som i år spelar Champions League-fotboll, undan med 2-0 – på bortaplan. Bara att höja på hatten för det. Dessutom årets första fullpottare på resande fot, i seriespelet.

Didier Lemkel Ze är sidolistad för Antwerp inför matchen, avstängd efter fylld varningskvot. Han har på 11 seriematcher, varav tio från start, stått för fyra fullträffar. Den starkast lysande stjärnan, offensivt sett, är det dock Dieumerci Mbokani som varit – 11 baljor. Ganska fin bredd på anfallspositionerna.

Annons:

Succérecepten: hemmaspelen

Succéreceptet för Gent? Hemmaspelet. 7-0-0 i resultatraden.
Succéreceptet för Antwerp? Hemmaspelet. 5-1-0 i resultatraden.

Det är med andra ord två starka hemmalag som drabbar samman – och då är det oundvikligt att se Antwerp med stora chanser till ett bra resultat. När de presenteras i underdogposition, av spelbolagen, är det mycket värt att på ett eller annat sätt investera polletterna i dem.

För Gent har bortaspelet istället varit ett betydande problem; 1-4-2 i facit. Det håller förstås inte om man ska ta position i titelstriden. Varit alldeles för ojämna hemma kontra borta.

Nu kommer Antwerp dessutom från en hemmavinst över serieledande Club Brugge, så de tycks kunna hålla nivån och resultaten uppe även i de tuffaste av matcher. Med bara fyra pinnar upp till motståndarna och en stark hemmafördel – varför skulle de inte få förtroendet?

Gillar starkt +0,25-målspelet (asian handicap) på Antwerp till oddset 1,72 hos 888sport. Gäller då är halv vinst på spelet vid kryss. Hel vid seger. Förlust vid förlust.

Annons:
  Rygga spelet hos 888sport – Få 500% extra vid första insättning i bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Antwerp +0,25 mål (asian handicap)
Odds: 1,72
Bolag: 888sport
Spelstopp: 20:30, torsdag 21/11
TV: 
Stream:  viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Annons:

Annons: