Speltips inför Aston Villa – Manchester City 1/3: Final i Ligacupen!

Spelbloggare Publicerat: 1 februari 2020

Ligacupens stora final är här och på Wembley Stadium i London, alltså neutral plan, är det Aston Villa och Manchester City som drabbar samman. Vem vinner? Speltips till den stora titelmatchen hittar ni hos oss på Spelbloggare.se.

  Spela under 3,5 mål till oddset 1,87!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

17:30 smäller det – spelårets första cuptitel i England ska delas ut. Matchen ser ni på Kanal 9 alternativt streamar via Dplay.

Aston Villa är, förstås, en storskräll – att de kunnat nå hit. Detta dessutom trots att de ställdes mot ett kompetent Leicester City i semifinaldubbelmötet; fick 1-1 på bortaplan och vann med 2-1 hemma. En på alla sätt och vis makaber skräll.

Extra uppseendeväckande blir det i och med att klubben samtidigt slåss med näbbar och klor för att överleva i Premier League; är inför lördagens matcher, den 26:e omgången, placerade på platsen ovanför bottentrion och med så lite som en pinne ner till dito.

Efter den där storskalpen i cupsemifinalen har Aston Villa förlorat tre raka matcher – mot AFC Bournemouth, Tottenham Hotspur och Southampton.

Vikten av att kamma hem titlar har vuxit för Manchester City i samband med att toppracet i Premier League med säkerhet kommer förloras – Liverpool har ett för stort försprång och är för bra. Det pekar precis allt på.

Så, nu handlar det om denna Ligacupfinal, FA-cupen senare och framförallt Champions League-slutspelet. Det senare ser det fantastiskt bra ut i sedan man sent vänt 0-1 till en 2-1-vinst borta över Real Madrid. Solklara favoriter till returen.

Aymeric Laporte och eventuellt Leroy Sané missar matchen för City medan Aston Villas skadelista är desto mer välfylld; Jed Steer, Tom Heaton, Wesley, John McGinn, Daniel Drinkwater och med risk för duon bestående av Anwar El Ghazi samt Keinan Davis.

Annons:

Håller siffrorna nere – underspel

Aston Villa har alltså förlorat tre raka matcher och är alldeles uppenbarligen flera nivåer under Manchester City i aspekten kvalitet. Men behöver detta nödvändigtvis innebära att siffrorna skjuter rakt upp i höjden?

Nu har Manchester City fått fart på det hela, stod för en moralstärkande och imponerande vändning i veckans Champions League, men i helhet har offensiven knappast sprudlat – defensiven snarare varit mer stabil. 2-1-vinst över Real Madrid, 1-0 mot Leicester City och 2-0 mot Tottenham. Dessförinnan förlorades två raka matcher som de också blev nollade i.

Här väntar vi oss ett Aston Villa som kryper ner djupt i positionerna och så länge som det är möjligt bevakar det 0-0-resultat de har från start. Kan i alla fall hålla siffrorna nere?

Under 3,5 mål är värt en peng till oddset 1,87.

Annons:
  Rygga spelet hos bet365 – Få upp till 1 000 kr spelkrediter i bonus!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Speltips:

Speltips: Under 3,5 mål totalt
Odds: 1,87
Bolag: Bet365
Spelstopp: 17:30, söndag 1/3
TV:  kanalnio logo
Stream:  dplay logo

 

Annons:


Annons: