Speltips inför Barcelona – Levante 17/1: 5,0-oddsare

Spelbloggare Publicerat: 16 januari 2019

En bookie står för ett betydande utstick på en specifik marknad inför Copa del Rey-åttondelsfinalreturen mellan Barcelona och Levante, där de senare nämnda faktiskt leder när 90 av 180 minuter är spelade.

Annons:

2-0 redan efter 18 minuters speltid och resultatet intakt till den 85:e minuten när Philippe Coutinho från straffpunkten reducerade till slutresultatet. Trots det inleder alltså Barcelona i uppförsbacke på Camp Nou. Kan ta klättra upp för den och vända på siffrorna?

Favoritskapet är emellertid ändå katalanernas och siffrorna för att de ska avancera står i så lite som 1,20 medan det omvända spelet är och snuddar på femdubbla insatsen. Om det finns värde på den marknaden, då är det på skrällspelet.

Uppseendeväckande är att Barcelona vunnit fyra raka Copa del Rey-titlar och det motsvarar knappast hur styrkeförhållandena sett ut i den spanska klubbfotbollen som helhet. Konkurrensen har varit stenhård från framförallt Real Madrid.

Nu hittas Barcelona relativt bekvämt på toppen av Primera División, med fem pinnar ner till Atlético Madrid. Hit kommer de också från en stabil trea över Eibar, 3-0 på just Camp Nou. Luis Suarez stod för dubbla baljor. Leo Messi för en.

Stort utstick

Det kommer, liksom i första mötet, roteras friskt i Barcelona och då specifikt på spetspositionerna. Varken nämnda Suarez eller Messi väntas ta plats i startelvan och då försvinner såklart en hel del kraft.

Och kan detta utnyttjas av Levante, månne? Räkna inte bort den chansen. Oavsett om det skulle räcka till att avancera vidare eller ej, kan de mycket väl streta emot en stund och hålla siffrorna nere. Ett solitt försvarsspel visades också prov på senast när det ”bara” blev en 0-1-förlust borta mot Atlético Madrid.

Gästerna leder alltså på förhand och allt kommer, åtminstone från start, handla om att täppa till det bakåt och mot ett b-betonat Barcelona, med färre spelare som kan bryta mönster, kan de lyckas.

Betfair Sportsbook står för ett stort utstick på 2,5-målslinans underspel och erbjuder 5,0 x insatsen för spelet. Det tas med glädje.

Annons:
  Rygga spelet hos Betfair – Få 2 000 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål
Odds: 5,00 (Jämför alla odds)
Bolag: Betfair Sportsbook
Spelstopp: 21:30, torsdag 17/1
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.