Speltips inför Becerril – Real Sociedad 19/12: Spansk cupfotboll

Spelbloggare Publicerat: 19 december 2019

Konsten att slåss mot jättar – har amatörlaget Becerril Campos vad som krävs i den första rundan av spanska Copa del Rey? Motståndet heter Real Sociedad, La Liga-succén med bland andra Alexander Isak i kortleken av spelare. Speltips och alla odds inför matchen presenterar Spelbloggare.se.

Annons:

35,0-14,0-1,06. Det står 1X2-marknaden i inför vad som komma skall under torsdagskvällen, när Becerril och Real Sociedad drabbar samman i en förmodat ensidig cuphistoria.

Och det är klart att det skulle vara en praktskräll, nästan utan motstycke, om Becerril avancerade förbi deras motståndare och tog sig till den andra rundan av Copa del Rey.

Det handlar trots allt om en klubb huserande i Tecera Division och grupp 8, motsvarande fjärdedivisionen, mot en proffsklubb som är uppe och nosar i La Liga-toppen. Någonstans handlar det snarare om en chans för hemmaspelarna att visa framfötterna på en större scen; samla erfarenhet och meriter till CV:t.

Becerril kan dessutom med stor risk skickas ner ännu ett snäpp i divisionssystemet till nästa år; är djupt nere i bottenstriden, på en av nedflyttningsplatserna. De kommer till spel utan seger på fyra matcher; dubbla kryss såväl som förluster. Inget höjdarlag som Real Sociedad ställs mot, med andra ord.

Gästerna är ett av årets utropstecken i Spanien; har ett fantastiskt spännande lag, är på sjätteplatsen i La Liga och spelade under helgen oavgjort hemma mot Barcelona – en match man imponerade stort i samt där det svenska stjärnskottet Alexander Isak smällde in kvitteringsbaljan under den andra halvleken.

Annons:

Underspel

Den första cuprundan, mot ett amatörmotstånd och med en seriebatalj som väntar redan under söndagen. Real Sociedad kommer förstås rotera friskt i startelvan; låta yngre förmågor och de normalt utanför den ordinarie startelvan ta plats på planen och få lite speltid.

Oavsett vad kommer det förstås råda klasskillnad, men något mindre blir avståndet lagen emellan åtminstone. Tror knappast att Real Sociedad kommer trumma på i fullt tempo ända in i kaklet om matchen leds bekvämt framåt slutet för den delen heller.

Så, kanske kan det öppna för Becerril att i alla fall hålla siffrorna nere? De kommer mer eller mindre försvara sig konstant med elva man; täppa till ytor och hålla siffrorna nere bäst de kan. Framåt lär de inte ha mycket att hota med – nu har de också bara ett mål framåt på fyra matcher – men det är inte skrivet i sten att siffrorna blir överdrivet stora här.

Under 4,5 mål i matchen totalt kan spelas till 1,66 gånger pengarna hos Bet365.

Annons:
  Rygga spelet hos Bet365!
Regler & villkor gäller. +18 år för spel. Stodlinjen.se.

Annons:

Speltips:

Speltips: Under 4,5 mål
Odds: 1,66
Bolag: Bet365
Spelstopp: 21:00, torsdag 19/12
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Annons:


Annons: