Speltips inför Blackburn – Wigan 23/12: Uppesittarfotboll

Spelbloggare Publicerat: 23 december 2019

Det är uppesittarkväll från engelska The Championship med formstarka Blackburn Rovers mot tabelljumbon Wigan Athletic. Här är det relativt enkelt att ta ställning och hitta odds av spelvärde.

Annons:

Toppjakten fortsätter och intensifieras för Blackburn, som visar prov på fantastisk form efter en småtung höst och nu har vunnit fem av deras sex senaste matcher. Övrig oavgjord. Detta innebär att de studsat upp till den övre halvan av Championship och om de vinner i afton kommer enbart målskillnad hålla dem borta från playoffplatserna.

Med andra ord: Premier League är i sikte för Blackburn Rovers – och som de levererar just nu; varför skulle de inte kunna lyckas? Öppet race, i alla fall bakom seriens totalt dominanta toppduo bestående av West Bromwich Albion och Leeds United.

Annan är verkligheten för Wigan Athletic, som alltså hittas på jumboplatsen i den engelska andradivisionen – blott 18 inspelade pinnar på 22 matcher. Dock nu med en hängmatch och så lite som två poäng upp till säker mark. Varenda undviken förlust, inkasserad poäng, kan vara ett stort kliv mot nytt kontrakt.

Men att vinna matchen, det känns väl något långsökt? Laget har det facto inte vunnit på tio matcher, men kommer i alla fall från dubbla kryss – båda hemma, mot serieledande WBA samt Huddersfield Town. Gett något av en energiboost inför kvällens match och fortsättningen som helhet?

Gästerna har annars några tunga skador i Joe Williams, David Marshall samt Daniel Fox. För Blackburn är Greg Cunningham och Derrick Williams out.

Annons:

Givet spel – till 1,82

Visst, nu har Wigan fått något av ett lyft och stått för ett par acceptabla insatser efter varandra – men faktum kvarstår; tio raka utan seger. Tabelljumbo. Mängder av insläppta mål. Kommer bli att kämpa med näbbar och klor för kontraktet.

Så, visst borde ett Blackburn i toppform – just nu, bland de bästa i hela serien – med 5-1-0 i formraden. Känner fantastisk medvind och tog senast en riktig skalp, en 2-0-vinst borta över toppkonkurrenten Bristol City.

Med hemmaplansfördelen, ett bättre spelarmaterial och formen på sin sida – visst är 1,82 gånger pengarna supermotiverat för att investera i den raka ettan?

Annons:
  Rygga spelet hos Coolbet – Sätt in 100, spela för 350 kronor + få 50 spins!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Blackburn Rovers vinner, rak etta
Odds: 1,82
Bolag: Coolbet
Spelstopp: 20:45, måndag 23/12
TV:  tv3sport logo viasatxtra logo
Stream:  viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Annons:


Annons: