Speltips inför Bordeaux – Le Mans 3/1: Favoritspel i cupen

Spelbloggare Publicerat: 3 januari 2020

Det doftar värde av favoritspelen när Bordeaux tar emot Le Mans på Matmut Atlantique, den urusla formen till trots. Klasskillnaden ska helt enkelt vara betydande här.

Annons:

Fredagens utbud av fotboll är allt annat än fullmatat, men det finns en del pärlor att titta närmare på och så även från kvällens enda match i den franska cupen, Coupe de France. 20:55 blir det att åka av!

32-delsfinalerna är vi framme vid i Coupe de France och Bordeaux kliver in som storfavoriter inför deras hemmapublik när Ligue 2-klubben Le Mans gästar dem på Matmut Atlantique. Givetvis helt rättvisande.

De inhemska cuperna runtom i Europa kan förvisso innehålla en del skrällar, inte minst i de tidigare stadierna, och så även i Frankrike, men alla matcher har sina unika förutsättningar och här talar allt för ett fullt motiverat hemmalag. Då ska de normalt vara betydligt tyngre än deras motståndare.

Bordeaux har dock ett stort orosmoln och det är formen; fyra förluster har radats upp, tre i seriespelet och ena i Coupe de la Ligue – mot seriekonkurrenten Brest. Framförallt är det illavarslande att man tappat sådan mark i tabellen, ner till den undre halvan, men det finns fortfarande gott om tid att rädda upp situationen och i mittensmeten är det alltjämt extremt tajt.

Gästande Le Mans slåss för överlevnad i andradivisionen och sitter där med kniven mot strupen. Näst flest matcher har förlorats och man är så lite som en trea ovanför nedflyttningsplatserna. Hur villiga är man då att investera sina krafter i ett cupspel där det med all säkerhet inte kommer bli på tal om någon titel, oavsett utfall här?

Annons:

Bordeaux tillbaka på rätt spår

Av rapporter att döma kommer Bordeaux ställa ut en slagkraftig startelva, kan till och med den bästa möjliga, och då ska de förhållandevis enkelt värja undan ett motstånd som Le Mans, vars motivationsgrad inför matchen kan ifrågasättas till följd av situationen i seriespelet.

Också: av 19 matcher i Ligue 2 har de förlorat 11 stycken och bortafacit är förskräckliga 2-1-6. Inget höjdarlag, som siffrorna indikerar på.

Gällande Bordeaux är formen för all del att beakta, men här får de en toppchans till att komma tillbaka på rätt spår och vi har svårt att se dem sumpa detta. Ett cupspel är de redan ute ur – nu ställs de mot ett beskedligt motstånd i ett annat. Vinner bekvämt?

Spelet inför matchen blir Bordeaux -1 mål (3-vägshandikapp) till 2,30 gånger insatsen hos Coolbet. Då sitter spelet om de tar hem det med minst två baljors marginal.

Annons:
  Rygga spelet hos Coolbet – Få 250% extra vid första insättning!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Bordeaux -1 mål (3-vägshandikapp)
Odds: 2,30
Bolag: Coolbet
Spelstopp: 20:55, fredag 3/1
TV: 
Stream: 

 

 

 

Annons:


Annons: