Speltips inför Bröndby – Randers 31/5: Europabiljett i potten

Spelbloggare Publicerat: 30 maj 2019

Sista rycket! En kvalplats mot Europa Leagues playoff hittas i potten – Bröndby ställs mot Randers. Gästerna må vara formstarka, men räcker det?  

Annons:

Europaspel i potten. Vad som betyder så oerhört mycket; en ekonomisk boost och chans att visa framfötterna på en större fotbollsscen. Det är sådana matcher som spelarna suktar efter.

Bröndby blev ”bara” fyra i danska Superliga och behöver därmed den här kvalfinalen för att slussas ut i EL. För en klubb av deras storlek och därmed som maktfaktor i den danska fotbollsvärlden har säsongen varit en relativt stor besvikelse efter två raka silvermedaljer.

Hos Bröndby återfinns flera allsvenskt bekanta fotbollsspelare samt ett par svenska i Simon Tibbling samt Simon Hedlund – två väntade startpjäser. Får oftast förtroende från tränarstaben.

Randers hamnade i den sämre slutspelsfasen av den danska serien, men via en förstaplats i gruppspelet fick de äran att spela detta playoff – och som de har imponerat, i synnerhet ur offensiv synvinkel. Sönderjyske städades över 180 minuters fotboll undan med fyra mål mot fem och därefter AGF med tre mot två. Formen är funnen. Men räcker det när nivån höjs?

Målas åt båda håll

Det ska understrykas hur Randers varit efter seriespelets slut. Egentligen blivit bättre och bättre med hela spelåret. Momentum talar således starkt till deras fördel denna afton; formen och medvinden.

Klart är det dock att skillnader finns mellan parterna, åtminstone på pappret och i spelartruppen. Där är Bröndby före, men det handlar också om vad man får ut av materialet. Där har skillnaderna varit betydligt mindre och på allt detta ska Randers form värderas in i analysen.

På hemmaplan och i en finalmatch som denna ska Bröndby bara tuta och köra, är känslan. Resultaten på Bröndby Stadion har emellertid varit under all kritik och nu möter man ett Randers som bara ser ut att bli vassare, vassare och vassare…

Gästerna har alltså på fyra playoffmatcher mäktat med åtta mål. Minst ett insläppt har det dessutom blivit i samtliga.

Mål åt båda håll? Det spelas till acceptabla 1,68 gånger pengarna hos Betsson.

Annons:
  Rygga spelet hos Betsson – få 1 000 kr i välkomstbonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör mål – ja
Odds: 1,68 (Jämför alla odds)
Bolag: Betsson
Spelstopp: 19:00, fredag 31/5
TV: 
Stream:  viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.