Speltips inför Dagenham & Redbridge – Bromley 4/9: Målspel

Spelbloggare Publicerat: 4 september 2019

Mål, mål, mål! Eller? National League, den engelska femtedivisionen, bjuder på fotboll under onsdagskvällen – Dagenham & Redbridge mot Bromley. Speltips inför matchen tas bäst del av här.

Annons:

De stora ligorna är på uppehåll och under torsdagen påbörjas en ny landslagssamling, men det finns fortfarande en hel del sport att ta del av dessförinnan, däribland i National League.

Kvällens enda match därifrån spelas mellan Dagenham & Redbridge och Bromley – en på förhand mycket svårbedömd historia, vilket också understryks av de nedplitade oddsen: 2,70-3,40-2,60. Helt öppet.

Gästande Bromley har öppnat serien på ett mycket starkt vis, om inte med bravur. De är ensamma om att fortfarande ha en nolla i förlustkolumnen, åtta matcher in i det hela, och fem vinster samt tre kryss placerar dem på en tredjeplats. Förra veckans 2-2-kryss hemma mot Fylde var lite av en besvikelse, men man behöver knappast måla fan på vägen redan.

Dagenham & Redbridge har i deras tur blandat friskt, mer åt det positiva på senare tid. Fyra förlustfria matcher är uppradade, dubbla vinster och dubbla kryss. Flera underhållande historier. De hittas nu i mittensmeten av tabellen och det återstår att se vartåt det barkar.

Annons:

Målpartaj på nytt

Lågdivisionsfotboll, mer bestämt den engelska femtedivisionen, låter kanske inte superhett – men det här kan väl ändå bli en bra fajt?

Spelvärde har vi i alla fall hittat och det grundar sig i tanken av just det, att det blir en underhållande afton på Victoria Road – med mål, mål och åter mål.

Dels är det en på förhand öppen match, där Bromley varit den hetare parten under serieupptakten men Dagenham & Redbrigde har växlat upp och är stärkta av att spela på hemmaplan. Två lag som går för det, trean?

Dagenham har varit inblandade i flertalet öppna samt målrika matcher på senare tid; fyra raka har innehålliot mål åt båda håll och mål är insläppta i samtliga åtta matcher. Två senaste på hemmaplan, mot Yeovil Town samt Harrogate Town, har båda slutat i fullpottare med siffrorna 3-2 respektive 4-2.

Och Bromley? De visade upp defensiv sårbarhet när de fick besök av ett annars iskallt Fylde senast, 2-2, och det var den andra raka matchen där BLGM-spelet prickat in.

Så, mål åt båda håll? Hos Bethard får vi oddset 1,71 för spelet och det synas direkt.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör mål – ja
Odds: 1,71 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard
Spelstopp: 20:45, onsdag 4/9
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.