Speltips inför DC United – New England Revolution 13/7: 3,70-oddsare…

Spelbloggare Publicerat: 11 juli 2019

Fokus: MLS och Eastern Conference specifikt. Där ställs DC United och New England Revolution mot varandra och med hänsyn till de senares nyfunna form klickas skrällen i, men i vilken form? Speltips, odds och stream.

Annons:

Efter ett par sämre prestationer, ett kryss och en förlust, ska DC United försöka kraftansamla när det vankas match på Audi Field och för New England Revolutions del handlar det istället om att bibehålla den fina formen; två raka vunna och sju förlustfria matcher uppradade. Styrkebevis.

Allt som allt är det dock DC United som levererat bäst i årets Eastern Conference; placerade som tvåa, om än med konkurrenter strax bakom med färre spelade matcher, och det ser ljust ut i jakten på en slutspelsbiljett. Den som varit allra bäst, i alla fall i kategorin antal mål, har varit Wayne Rooney med sina tio fullträffar på 19 matcher, varav ett par extraordinära sådana.

New England Revolution var helt under marken bara för ett par månader sedan, men har hittat stilen och nu fått känn på playoffområdets platser – enbart målskillnaden håller dem borta från dem. Spelet rullar på allt mer friktionsfritt och resultaten har kommit som brev på posten. Orosmolnet? Offensiven, målskyttet. Saknas spelare som på allvar sticker ut på den fronten.

Kryssmatch?

Dubbelt upp för DC United att vinna matchen, det är väl lite missvisande? Favoriter, såklart, med hemmaplansfördelen beaktad. Men det ska över åtminstone ett tjugotal punkter på spelet för att det ska värderas rättvisande, menar vi.

Ett valfritt skrällbetonat spel sitter med andra ord bra på sin plats. Vi ser dock möjligheten att skruva upp svårighetsgraden något, när känslan för ett speciellt tecken är starkt.

New England har steppat upp oerhört på sistone och är ett av de formstarkaste lagen i MLS; två vunna efter varandra och sju utan förlust, enbart seriematcherna inräknade. Detta medan DC United blott vunnit en av deras åtta senaste. Fem av dessa har slutat med oavgjort utfall. Varit uddlösa.

2-1-vinsten borta över Colorado Rapids senast var imponerande från New England, men nu väntar en tuffare uppgift och att ta ännu en trea på resande fot känns något långsökt. Löser kryss istället?

3,70 gånger pengarna för det raka krysset köper vi rakt av. Coolbet är platsen.

Annons:
  Rygga spelet hos Coolbet – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Oavgjort, rakt kryss
Odds: 3,70 (Jämför alla odds)
Bolag: Coolbet
Spelstopp: 01:00, lördag 13/7
TV: 
Stream:  strive logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.