Speltips inför Derby – Fulham 21/2: 3,40-oddsare till bettingtips

Spelbloggare Publicerat: 21 februari 2020

Komna från årets kanske värsta insats är det som Premier League-jagande Fulham tar sig an Derby County på Pride Park Stadium under fredagskvällen. Vi ser möjligheten att skruva upp svårighetsgraden med vårt speltips inför matchen – en 3,40-oddsare.

  Spela oavgjort till oddset 3,40!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Vad var det som hände på Carven Cottage? 0-3 i baken mot Championshipjumbon Barnsley, i en match de var enorma förhandsfavoriter inför. Det följde upp ett 1-1-kryss mot Millwall, så man kan diskutera hur det faktiskt står till med formen i Fulham.

Säkert är i alla fall att de måste leverera resultat framöver, så tätt och spännande som det är i toppen av serien och därmed i kampen om Premier League-platserna. För närvarande innehas tredjeplatsen med en trea upp till åtråvärda topp två, men också med detsamma till död mark. Nervkittlande!

Skadelistade för bortalaget är Maxime Le Marchand samt Terence Kongolo medan Harrison Reed är tveksam för spel. Inte mycket av nyhetsvärde.

Derby County håller mellanmjölksnivå i Championship – något deras resultatrad starkt indikerar; 11-11-11. Teoretisk chans att lyfta finns, av det mesta att döma kommer det troligen landa i en mittenposition.

Annars är Derby alltjämt kvar i FA-cupen och hoppas kunna skrälla sig vidare där. I den femte rundan väntar nämligen Manchester United. Annars är det, liksom för Fulham, tveksamt med formstatusen. Generellt har december månad och framåt varit fantastiskt lovande, men nu senast med 1-1 hemma mot Huddersfield Town och dessförinnan en uddamålsförlust mot Bristol City.

Duane Holmes, Krystian Bielik, Tom Huddlestone samt Andre Wisdom är skadade och således out för Derby.

Annons:

Logiskt utfall: oavgjort

Svårighetsgraden ska höjas, alltså.

Och det är inte mer krångligt än med ett spel på det raka krysset, som vi känner lockar av flera olika anledningar. 3,40 x insatsen för det känns helt klart som värde.

Först och främst är det mycket som pekar på en jämn batalj på Pride Park Stadium. En hemmaplansfördel som neutraliserar skillnaderna på förhand – Fulham är, utan diskussion, ett något vassare fotbollslag. Det visar också tabellen på.

Nu har de båda haft lite problem i deras senaste matcher och med den fruktansvärda plattinsats Fulham kommer på, kan det tänkas bli lite mer säkerhetsinriktat än vanligt. En bättre prestation kan vi vänta oss – men att det ska räcka till en trea? Det ställer vi oss tveksamma till.

Marknadsledande odds för spelet hittas hos Bet365.

Annons:
  Rygga spelet hos bet365 – Få upp till 1 000 kr spelkrediter i bonus!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Speltips:

Speltips: Oavgjort, rakt kryss (X)
Odds: 3,40
Bolag: Bet365
Spelstopp: 20:45, fredag 21/2
TV:  viasatxtra logo
Stream:  viaplay logo

 

Annons:


Annons: