Speltips inför Derby – Stoke 31/1: Högoddsare från Championship

Spelbloggare Publicerat: 31 januari 2020

Hur ska Derby County och Stoke City kunna skiljas åt i den ena av två fredagsmatcher från The Championship? Tillställningen ska utspelas på Pride Park Stadium – och vårt bettingtips, en 3,20-oddsare, inför den hittar ni här.

Annons:

Cardiff – Reading och, förstås, Derby County – Stoke City. Det är svårt att klaga på TV- och fotbollsunderhållningen i samband med att helgen tar vid. Senare till lördagen står en handfull matcher från Championship på schemat. Många spelpositioner av lockande karaktär.

Men nu är det alltså fokus riktat mot Pride Park Stadium, varifrån en spännande såväl som svårtippad match väntar.

Det var ett uppenbart besviket Derby som lämnade Kenilworth Road i veckan och mötet med tabelljumbon Luton Town, med en 2-3-förlust. Sen käftsmäll som innebar noll poäng. Vartåt barkar det nu? Perioden innan har varit fantastiskt stark; hade tre vunna, två kryss och ingen torsk i formraden.

Annars är det, i alla fall just nu, ett Derby i relativt osexig situation – nere på seriens undre halva, men en bra bit från den absoluta botten. Kontraktet ska inte vara i fara. Långtifrån.

En som man hoppas ska få det att lossna är Wayne Rooney, som anledde i samband med årsskiftet, och han målade förvisso senast – men det var hans första fullträff i den nya klubbtröjan. Givetvis, som alltid, i fokus.

Stoke City är i en fas där de håller på att lämna bottenstriden. Se bara hur kalenderåret 2020 öppnats; serievinster över Huddersfield Town, West Bromwich Albion samt Swansea City, utöver ett kryss mot Millwall. Nu? Fem poäng ovanför nedflyttningsplatserna. Hoppas kunna klättra ytterligare och på allvar lämna bottenstriden bakom sig.

Annons:

Tät match – oavgjort?

En högoddsare menar vi att vara på sin plats inför matchen – mer bestämt; en 3,20-oddsare. Grunden för det hela? Att vi tror det blir tätt, jämnt och med betydande chans för delad pott på Pride Park Stadium.

Den insats som Derby stod för mot Luton Town höjer vissa frågetecken och här har de dessutom Max Lowe avstängd efter att ha fått syna det röda kortet i samma match. Men! En match är en match, bara 90 minuters fotboll. Formen är annars lovande. Stått starkt sedan en tid tillbaka.

Mest anmärkningsvärt är det med den omvandling som Stoke stått för. 2020 har varit fantastiskt, man känner medvind och har skördat starka resultat i flera, på pappret och på förhand, svåra matcher.

Samtidigt ska det understrykas att “The Potters” är kvar i bottenskiktet av serien och av den anledningen kan tänkas komma till spel med en relativt försiktig approach. På förhand vore krysset ett bra utfall av det hela. Jämn tillställning väntar?

3,20 x insatsen för det raka krysset hos Bet365, det blir vårt speltips.

Annons:
  Rygga spelet hos bet365 – Få upp till 1 000 kr bonus i spelkrediter!
Regler & villkor gäller. +18 år för spel. Stodlinjen.se. Fler detaljer på hemsidan.

Annons:

Speltips:

Speltips: Oavgjort, rakt kryss (x)
Odds: 3,20
Bolag: Bet365 (Annons/Regler & villkor/+18 år/Stodlinjen.se)
Spelstopp: 20:45, fredag 31/1
TV:  viasatxtra logo
Stream:  viaplay logo

 

Annons:


Annons: