Speltips inför Fulham – Brentford 13/3: Val av sida i Championship (uppskjuten)

Spelbloggare Publicerat: 13 mars 2020

Championship bjuder på fredagsunderhållning i form av toppmötet mellan Fulham och Brentford. Spelbolagens värdering av denna superfajt ser vi som totalt missvisande – något som öppnar för ett fint speltips.

  Spela fulham +0 mål (asian) till oddset 1,99!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Nummer tre mot nummer fyra. Två klubbar som jämsides med varandra slåss om en plats upp till Premier League – och med stor sannolikhet kommer de senare möta varandra när det vankas playoff.

Åtminstone Fulham har en rimlig möjlighet att ta en av de två direktplatserna upp, även om uppförsbacken är brant. Till tabelltvåan West Bromwich Albion har de sex poäng att hämta in och ner till död mark nio. Det mesta talar för att de kommer stanna kvar i playoffområdet. En tredjeplats skulle i så fall vara gynnsam.

Brentford återfinns alltså på platsen under, med fyra poängs skillnad. De bröt en vinstfri svit om fem matcher, fyra kryss och en förlust, med buller och brak senast – städade av ett normalt kapabelt Sheffield Wednesday med förkrossande fem mål mot noll.

Trevlig uppladdning till denna toppmatch för bortalaget, med andra ord. Men hur stora växlar ska man dra av en prestation och 90 minuters fotboll? Givetvis bådar det gott, utan att det för den delen nödvändigtvis behöver innebära att allt blir frid och fröjd framöver. Upp till bevis även här.

Lagen har båda en del skadeproblematik att ta hänsyn till inför matchen; Fulham med Maxime Le Marchand, Terence Kongolo, Alfie Mawson, Josh Onomah samt Joe Bryan out. Gästerna saknar i deras tur Nikolaos Karelis, Kamohelo Mokotjo, Sergi Canós och Mathias Jensen. Dessutom blir det svårt för den svenska försvarsklippan, Pontus Jansson, att hinna bli redo för att spela från start.

Annons:

Femtio-femtio? Icke!

Femtio-femtio, eller snudd på, menar spelbolagen att den här matchen ska bedömas som på förhand. Det har vi svårt att se köpa.

Den insats som Brentford stod för senast, en av årets absolut bästa, ska inte undervärderas – 5-0-kross av Sheffield Wednesday – men man ska inte vifta bort det faktum att de hade spelat fem matcher utan att vinna dessförinnan. Ett mindre bra tecken och då blir vikten av en enskild match förstås avsevärt mindre.

Så, Fulham då? De har varit mer stabila och konsekventa. 19 hemmamatcher har renderat i 12 vunna, två kryss och fem förluster. Nu totalt, hemma och borta, fyra raka utan förlust. De på Carven Cottage, två, segrar.

Hemmaplansfördelen ska betraktas som tyngre än vad den gör här och vi spelar därför Fulham med +0 mål (asian handicap) till 1,99 gånger smeten hos Bet365. Gäller då är insatsen tillbaka vid oavgjort.

Annons:
  Rygga spelet hos bet365 – Få upp till 1 250 kr spelkrediter i bonus!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Speltips:

Speltips: Fulham +0 mål (asian handicap)
Odds: 1,99
Bolag: Bet365
Spelstopp: 20:45, fredag 13/3
TV:  tv3sport logo viasatxtra logo
Stream:  viaplay logo

 

Annons:


Annons: