Speltips inför Fulham – Middlesbrough 17/1: Bud på skräll

Spelbloggare Publicerat: 17 januari 2020

Fredagens klassiska Championshipmatch är det som Fulham och Middlesbrough står för. Med klart stärkt form är det bortaoddsen som lockar till spel. Bettingtips, odds och allt inför matchen bjuder vi på Spelbloggare på.

Annons:

Uppsnackade som en uppflyttningsaspirant. Nära att nå Premier League redan under fjolåret. Men ett totalt sammanfall och Middlesbrough har fått se sig själva tampas på den undre halvan av Championship under säsongen.

Ännu finns dock tid att rätta till saker och ting. Under det täta matchandet runt julen vände exakt allt – först med fyra raka segrar, för att därefter spela oavgjort mot Derby County. Därutöver var man nära att fälla krokben för Tottenham Hotspur i FA-cupen; fick till omspel och föll i veckan med knappa 1-2 mot desamma i London. Då roterades det också friskt i startelvan.

En sak är säker: “Boro” har inte släppt tanken om en Premier League-plats trots brant uppförsbacke. Seriespelet är det enda av prioritet.

Under fredagskvällen blir det på allvar upp till bevis när ett starkt Fulham besöks på Carven Cottage. Hemmalaget är placerade fyra i serien och innehar med det en av de åtråvärda playoffplatserna. Senast bortabesegrades Hull City, vilket följde upp snedsteget mot Reading och nyligen passerades även Aston Villa i FA-cupen.

Annons:

Minst oavgjort – skrällbud

Som ni förstår; här talar det mesta för en välspelad, tuff och spännande fotbollsmatch. Vilket lag drar då det längsta strået?

Hemmaplansfördelen är alltid av tung betydelse i matcher som denna, men även med den inbakad i analysen ser vi att det finns en viss övertro på Fulham inför matchen.

Den raka ettan står i siffror runt 1,85-1,90 hos spelbolagen – utifrån vår analys borde det åtminstone skickas över 15-20 punkter till den raka ettan. Det vill vi förstås utnyttja.

Fulham är starka, men har svängt en del under vintern och möter nu ett Middlesbrough som visar prov på gryende form och som alltså har fyra vunna samt ett kryss på deras senaste matcher i Championship. Stärkta av de resultaten, medvinden, är förhoppningen att knappa in på toppen och faktiskt bli en del av striden om PL-platserna.

Över dubbelt upp för att Middlesbrough ska fixa minst oavgjort i matchen är en mycket sund spelposition vi med glädje kan rekommendera.

Annons:
  Rygga spelet hos Bet365 – Få upp till 1 000 kr i spelkrediter!
Regler & villkor gäller. +18 år för spel. Stodlinjen.se. 

Annons:

Speltips:

Speltips: Middlesbrough +0,5 mål (asian handicap)
Odds: 2,00
Bolag: Bet365 (Annons/Regler & villkor/+18/Stodlinjen.se)
Spelstopp: 20:45, fredag 17/1
TV:  viasatxtra logo
Stream:  viaplay logo

 

Annons:


Annons: