Speltips inför Fulham – QPR 22/11: Derbyfredag i Championship

Spelbloggare Publicerat: 22 november 2019

Det är derbyhysteri i västra London och Championship – Fulham mot Queens Park Rangers, i fredagens stora höjdarmatch. Speltips, odds och allt inför den? Det levereras av Spelbloggare.se!

Annons:

Carven Cottage är platsen, i den första Championshipmatchen på nästan två veckors tid och det är två klubbar som vill stärka deras aktier i tabellen; ta position i toppstriden. Få upp huvudet ovanför playoffområdet, topp sex.

Fulham är för närvarande precis under dito, topp sex, och har två pinnar upp dit. Här är de uppenbara favoriter; komna från en bortatrea över Birmingham City, med det starkare spelarmaterialet och fördelen av hemmaplan. De tillhör det facto fortfarande en av de stora favoriterna att nå till Premier League, som förra året åktes ur.

Däremot ska det understrykas att skillnaderna, i tabellen, är försvinnande små. QPR har överraskat undertecknad, och säkerligen flera, och mycket talar för att resan nedåt i tabellen ska eskalera. På sin höjd en plats i mittensmeten? Oerhört svårt att se dem ta position i toppen över tid.

De tendenserna märktes av redan före det kortare uppehållet som precis varit. De fyra senaste matcherna, varav tre på hemmaplan, har renderat i dubbla kryss och dubbla förluster. En defensiv läckande som ett såll. Nio insläppta på dessa.

Annons:

Vinner trots offensiva avbräcket

Främsta Fulham-spelaren under året har varit den serbiska anfallaren, Aleksandar Mitrovic, med 12 fullträffar på 16 matcher. Det är för exempel fler än vad han levererade, 11 stycken, på 37 Premier League-matcher under fjolåret. Verkligen hittat rätt och kommer vara en av de främsta nycklarna när siktet är inställt på en comeback till finrummet.

Därför är det en extra hård smäll att skytteligaledaren missar detta derby efter att ha fyllt upp sin varningskvot. Givetvis ett avbräck av den tuffare modellen, kanske den tuffaste. Nu också i en match med mer på spel än bara tre pinnar.

Men visst ska Fulham ha kraften att i alla fall städa undan QPR? Det tror i alla fall vi – och till 1,90 gånger smeten ser den raka ettan mer än spelvärd ut.

Undertecknad ser Fulham som ett av seriens, på pappret, bästa lag och före uppehållet plockades en fullpottare i en klurig bortamatch. Hållen nolla, utöver det. På andra sidan planhalvan står ett Queens Park Rangers där verkligheten ser ut att ha kommit ifatt dem; med en katastrofdefensiv – näst flest insläppta i hela serien, som tabelltia – och dalande resultat. Blir svårt för deras del att räcka till på Carven Cottage.

Polletterna in på den raka ettan, med andra ord. Marknadsledande oddset presenteras av Coolbet.

Annons:
  Rygga spelet hos Coolbet – Få 100% bonus upp till 500 kr!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Fulham vinner, rak etta
Odds: 1,90
Bolag: Coolbet
Spelstopp: 20:45, fredag 22/11
TV:  tv3sport logo
Stream:  viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Annons:

Annons: