Speltips inför Galatasaray – Besiktas 15/3: Slaget om Istanbul!

Spelbloggare Publicerat: 15 mars 2020

Coronatider innebär att stora delar av sportens värld är på paus, men det finns en del nervkittlande event att titta närmare på. I Turkiet väntar ett av världens mest ärofyllda och uppmärksammade derbyn – slaget om Istanbul; Galatasaray mot Besiktas.

  Spela under 3,0 mål (asian) till oddset 1,65!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Streama Galatasaray – Besiktas utan kostnad:
Läs mer om hur här. Du får dessutom en välkomstbonus om 200% upp till 1 000 kronor om du vill spela på matchen!

Slaget om Istanbul! Två av Turkiets största klubbar i ett av fotbollsvärldens maffigaste derbyn. Söndagsunderhållningen, ur fotbollssynpunkt, är räddad. Vi har dessutom hittat ett lockande speltips till vad som komma skall.

Förutom all heder, prestige och ära som hittas i potten, är det också tre tunga poäng för toppstriden i Süper Lig på spel. Med nio omgångar kvar är båda klubbar pressade till att maximera poängskörden – Galatasaray för att ha chansen på den stora titeln och Besiktas för att ta en av Europaplatserna.

Galatasaray är inför omgången på tredjeplatsen, med tre pinnar upp till såväl tvåan Istanbul Basaksehir som serieledande Trabzonspor. Fortsatt tätt och spännande i toppstriden av den turkiska ligan – öppet race inför avslutningen. Fyra lag det handlar om.

Så, Besiktas? Titeln kan de, dessvärre, glömma bort. Vid en prickfri serieavslutning skulle de åtminstone kunna kamma hem en topp fyra-placering och således landa en av de biljetter som leder ut i Europa. Redan här kniven mot strupen.

På skadelistan i bortalaget hittas Dorukhan Tokoz samt Douglas. Galatasaray har Christian Luydindama.

Annons:

Mer fysisk kamp än skönspel

Såväl Galatasaray som Besiktas har varit inblandade i flertalet målrika bataljer, med tre och uppåt, på senare tid. De förstnämnda dessutom i toppform – radar upp segrar på löpande band och har blivit en del av det nervkittlande titelracet. Går för tre poäng, såklart.

Men samtidigt – ett derby är alltid ett derby och det här är ännu lite mer speciellt; ett rivalmöte nästan utan motstycke. Mer nerv än normalt. Mer att förlora. Ofta mer fysisk kamp än skönspel.

För att sätta siffror på det hela; de fyra senaste inbördes matcherna har samtliga klivit under den klassiska 2,5-målslinan. Sex raka under 3,5. Trenden har varit som sådan, målsnål, längre än så.

Vårt speltips inför matchen blir därför under 3,0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka vid exakt tre – till fina 1,65x hos Bet365.

Annons:
  Rygga spelet hos Bet365 – Få upp till 1 250 kr spelkrediter i bonus!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Speltips:

Speltips: Under 3,0 mål (asian handicap)
Odds: 1,65
Bolag: Bet365
Spelstopp: 17:00, söndag 15/3
TV: 
Stream:  unibettv logo comeontv logo

 

Annons:


Annons: