Speltips inför Granada – Athletic Bilbao 5/3: Finalen 90 minuter borta…

Spelbloggare Publicerat: 5 mars 2020

Det ser öppet ut inför Copa del Rey-semifinalreturen mellan Granada och Athletic Bilbao. Fastän de senare lär försöka bevaka resultatet från start ska väl målmöjligheterna ses som större än vad spelbolagen vill tro?

  Spela över 2,0 mål (asian) till oddset 1,79!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Gratis stream inför Granada – Athletic Bilbao: Läs mer om hur här och hämta din välkomstbonus på 500% – 500 kronor hos Unibet.
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

1-0 till Athletic Bilbao. Där står vi när detta dubbelmöte är inne i dess halvtidsvila, från match nummer ett och till inför nummer två. Däremot är det nu Granada som har hemmaplansfördelen på Nuevo Estadio de Los Cármenes, så det ser öppet ut – om än med Athletic Bilbao som förhållandevis klar oddsfavorit totalt.

Till matchen specifikt, då? Mer eller mindre helt femtio-femtio, menar spelbolagen.

Granada har varit en frisk fläkt i årets La Liga, som de studsade upp i till spelåret, och är så pass bra placerade som på en niondeplats. Har också passerat bland andra och framförallt Valencia i Copa del Rey – nu eventuellt bara 90 minuter från en final.

Mer av en besvikelse har Athletic Bilbao, som nu återfinns precis i mitten av tabellen, varit. Stundtals något bättre i spelet på senare tid, men med alldeles för få trepoängare – bara en på de 11 senaste i seriespelet, vilken det facto kom nu senast mot Villarreal med siffrorna 1-0. Säsongens stora utropstecken var cupkvartsfinalvinsten över Barcelona, som kom med identiska siffror.

Annons:

Kan öppna upp sig

Ganska målsnåla trender. Ett Athletic Bilbao som i viss mån fått ordning på defensiven, men är för tunna framåt. Ett Granada som kommer från ett 0-0-möte med Celta Vigo i La Liga – den andra raka matchen med hållen nolla och tre utan förlust.

Nu kan vi vänta oss ett Bilbao som backar hemåt från start, är mer bevakande och försöker försvara den ledning de kommer till spel med – men det mot ett Granada som visat sig vara kompetenta och istället kommer försöka pusha på framåt.

Hur hög risknivån blir från Granada är svårt att sia, eftersom ett insläppt bortamål skulle kunna bli helt förödande, men de måste ändå framåt i banan och om det blir så, att bortalaget målar, lär det bli vidöppna dörrar i matchen.

Över 2,0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka vid exakt två – är värt en peng till oddset 1,79 hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Över 2,0 mål (asian handicap)
Odds: 1,79
Bolag: Bethard
Spelstopp: 21:00, torsdag 5/3
TV: 
Stream:  unibettv logo

 

Annons:


Annons: