Speltips inför Hammarby – Dalkurd 4/3: Cupavgörandet

Simon Pålsson Publicerat: 4 mars 2019

Hammarby är klara favoriter inför måndagens viktiga match mot Dalkurd i Svenska Cupens sista gruppspelsomgång. Läs vårt speltips inför 4 mars 2019.

Annons:

Under helgen har Svenska Cupens sista gruppspelsomgång spelats i sju av åtta grupper, men än återstår det alltså en grupp som nu ska avgöras. Det blir måndagsmatcher i den här gruppen där det är helt öppet mellan Hammarby och Dalkurd inför det sista mötet.

Dalkurd toppar just nu gruppen på sex poäng, två poäng före Bajen. Det gör att det är hemmalaget som måste vinna den här matchen medan gästerna är vidare till kvartsfinal om det hela slutar oavgjort eller med bortavinst. Ett gynnsamt utgångsläge för Dalkurd helt klart.

Det är också extra viktigt för hemmalaget då Svenska Cupen är den enda kvarvarande vägen till sommarens Europakval. På grund av att laget halkade ner som allsvensk fyra förra säsongen blev det aldrig någon Europaplats den vägen. Det är en stor del av ambitionen med Hammarby inför framtiden, att hela tiden ta sig ut för spel i Europa. Det här är sista livlinan – att helt enkelt vinna cupen.

Hammarby känns trubbiga

I förra omgången spelade Hammarby borta mot Eskilsminne från Division 2 och hade otroliga problem att skapa chanser mot ett skickligt hemmalag coachat av Mattias Lindström. Det defensivt inriktade hemmalaget gjorde verkligen allting i sin makt för att hålla ner siffrorna – och lyckades. 1-1 slutade matchen till slut.

Hammarby vann i för sig med 3-0 i gruppens första match, men såg även i den matchen ordentligt trubbiga ut. Spelmässigt finns det stora likheter med förra säsongen då Bajen var direkt svaga på försäsongen för att sedan explodera i samband med den allsvenska starten.

Dalkurd har vunnit sina matcher med 1-0 och 2-0. Det är inte heller ett lag som exploderar i offensiven. Det lär de inte göra den här gången heller då ett oavgjort resultat alltså räcker. Räkna med ett defensivt bortalag med andra ord.

Under 3 mål (asian handicap) spelas till 1,84 gånger såsen hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få 500 kronor omsättningsfritt!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Under 3 mål (asian handicap)
Odds:  1,84 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bethard
Spelstopp:  19:00, måndag 4/3
TV:   spoartkanalen logo
Stream:   cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.