Speltips inför Hammarby – IFK Göteborg 15/3: Titelhunger (uppskjuten)

Spelbloggare Publicerat: 13 mars 2020

Ett tomt och knäpptyst Tele2 Arena hör knappast till vanligheterna när Hammarby spelar, men så blir fallet när de ställs mot IFK Göteborg i Svenska Cupen-kvartsfinal i rådande kristider. Fotbollsunderhållning väntar dock alltjämt och vi toppar det hela med ett speltips som får det att klia i fingrarna.

  Spela Düsseldorf att vinna till oddset 2,05!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Coronakrisen har ställt till det i samhället som helhet och fotbollsvärlden likaså. Flera stora ligor samt turneringar är lagda på is, men Svenska Cupen rullar trots allt fortsatt på – om än inför tomma läktare runt om i lande.

Njuta av kvalitativ fotboll och en spännande match hoppas vi i alla fall få och med start 13:30 ser ni den på Sportkanalen eller C More Play.

Tele2 Arena i Stockholm är platsen och där tar ett Hammarby som haft lekstuga i cupspelet emot ett IFK Göteborg som varit mer balanserade, men som ser ljust på spelåret som kommer. Finns utvecklingspotential och tränaren Poya Asbaghi är en av landets mest spännande tränare, från att innan fjolåret ha varit starkt ifrågasatt. Blåvitt är ett långsiktigt projekt med framtiden framför deras fötter.

Och cupäventyret hittills? Ja, utan att direkt briljera har slutspelet ändå kunnat nås. Detta efter 2-0-vinster över blåbärsklubbarna Västerås SK samt Sollentuna och avslutning med 1-1 mot Sirius.

Annons:

Hemmaplan, form och klass

Blåvitt är inte att underskatta – de har all potential att bli en del av den övre allsvenska tabellhalvan, kanske till och med utmana en bit uppåt – men har alltjämt en nivå upp till den absoluta toppen, är känslan. En nivås skillnad. Precis som vi väntar oss att det blir här.

Gällande Hammarby är de kanske hetast i svensk fotboll just nu. Laget imponerade enormt redan förra året, inte minst under hösten, och har fått in ytterligare spets i en sådan som Paulinho. Potentiell skytteligavinnare och utan tvekan en av seriens bästa spelare – när och om han får vara skadefri.

Stockholmarna har kört över deras motstånd i cupen, sprudlar offensivt och ser dessutom stabila ut bakåt – över de tre gruppspelsmatcherna; makalösa 11-1 i målskillnad. Titelhungern är stor och den här säsongen ska de vara starka utmanare till att vinna såväl Svenska Cupen som Allsvenskan.

Hemmaplan, form och klass talar till HIF:s fördel – och 1,70 x insatsen för den raka ettan motiverar helt klart ett placerat spel.

Annons:
  Rygga spelet hos Betsson – Få upp till 1 000 kr välkomstbonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Hammarby vinner, rak etta
Odds: 1,69
Bolag: Betsson
Spelstopp: 13:30, söndag 15/3
TV:  spoartkanalen logo
Stream:  cmoreplay logo

 

Annons:


Annons: