Speltips inför Inter – Cagliari 14/1: Frågetecken inför cupmötet

Spelbloggare Publicerat: 14 januari 2020

Fler åttondelsfinaler står på Coppa Italia-schemat under veckan och tisdagens hetaste av dessa är utan tvekan den mellan Inter och Cagliari. Här hittar ni bettingtips och odds inför matchen.

Annons:

Förra veckan blev Torino kvartsfinalklara via en straffsparksvinst över Genoa och under denna vecka ska resterande åttondelsfinaler avverkas. Under tisdagen, förutom denna, också Napoli – Perugia samt Lazio – Cremonese.

Cagliari har varit årets kanske största skräll i den italienska klubbfotbollens finrum, till och med uppe i Serie A:s tabellområde som leder ut i Europa, men av det mesta att döma har verkligheten kommit ifatt dem när fyra matcher efter varandra förlorats och man inte vunnit på fem till antalet.

Med andra ord kunde tajmingen varit bättre att ställas inför denna tuffa åttondelsfinal. Däremot är det svårt att helt vifta bort deras chanser med hänsyn till den styrka som visats prov på tidigare. Potentialen ska finnas, även om de förstås presterat på den absoluta toppen av deras förmåga.

Kvällens storfavorit tillika hemmalag, Inter, kommer från ett 1-1-kryss hemma mot formstarka Atalanta i Serie A efter ett sent insläppt mål – och då missade också motståndarna en straffspark i slutminuterna.

Insatsen var långtifrån lika övertygande som de innan; 3-1-vinsten borta över Napoli och 4-0-ditot hemma över Genoa. Med det tappades förstaplatsen till mästarna Juventus och en av frågorna är hur mycket kraft man är villiga att lägga ner på cupspelet när Scudetton ska slåss om? Rotation att vänta?

Annons:

Lågt försvarande bortalag

Formsvagt bortalag. Ett Inter som inte lyckades komma till sin rätt senast mot Atalanta och till och med, inför hemmapubliken, var nära att förlora. Kanske kan det vara på sin plats att skruva ner förväntningarna något?

Cagliari var framförallt uddlösa i 0-2-förlusten mot Milan senast, den andra raka matchen de blivit nollade i, och känslan är bestämd att Inter kommer kunna hantera deras offensiva attacker på ett bekvämt sätt.

Men framåt, där kanske Inter kan ställas inför vissa bekymmer? Halvdan match senast. Tidigt mål och därefter inte mycket att hurra över. Väntas nu möta ett samlat lågt liggandes bortaförsvar.

Givetvis är sannolikheten stor att risktagandet, egentligen från båda parter, dras ner när det dessutom handlar om ett utslagsmöte. Så, här lockar underspelen oss.

Under 2,5 mål spelas till 2,3ox hos Betsson.

Annons:
  Rygga spelet hos Betsson – Få upp till 1 000 kr i välkomstbonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål totalt
Odds: 2,30
Bolag: Betsson
Spelstopp: 20:45, tisdag 14/1
TV: 
Stream: 

 

Annons:


Annons: