Speltips inför Inter – Fiorentina 29/1: 4,33-oddsare från Coppa Italia

Spelbloggare Publicerat: 29 januari 2020

Den sista kvartsfinalen i Coppa Italia har alla möjligheter till att bli en nervkittlande 90-minutershistoria – minst! Inter ställs mot Fiorentina på San Siro och vårt speltips inför matchen är en 4,33-oddsare.

Annons:

Annons: Gratis stream av matchen: Här tar du reda på mer information hur du ser den helt kostnadsfritt. Regler & villkor tillämpas.

Juventus och Napoli är semifinalklara. Under tisdagskvällen, innan det här speltipset var skrivet samt publicerat, slåss även AC Milan och Torino om att ta sig vidare till den näst sista fasen i Coppa Italia. När finalen kommer allt närmare, då ökar också vikten av matcherna. Betydelsen. Titelvibbarna.

Under säsongen har Inter, under Antonio Conte, varit ett av de största utropstecken. Länge leddes Serie A – nu är man tre poäng bakom serieledande Juventus – och formtoppen har ebbat ut och de två senaste matcherna, mot Cagliari respektive Lecce, slutat med oavgjort utfall. Upp till bevis!

Fiorentina, nere på den undre tabellhalvan i Serie A, men alltjämt en bra bit borta från bottenträsket, har en formkurva pekandes åt andra hållet – uppåt. Förvisso “bara” 0-0 hemma mot Genoa senast. Det var dock den femte raka matchen utan förlust och då har de bland annat vunnit borta över Napoli samt hemma över Atalanta, vilket var i den cupens åttondelsfinal. Avgjorde med en man mindre på planen.

Annons:

Läge för kryss och förlängning?

De senaste veckorna har Fiorentina verkligen fått ordning på grejerna; inte minst det defensiva och därmed kunnat skörda resultat. Man kan nämligen inte vänta sig någon offensiv briljans, överdriven spets, från deras sida alldeles oavsett.

Och kanske kan de då, bortaplan till trots, ställa till med problem för ett Inter som i deras tur stått för ett par stora besvikelser till matcher – utan att för den delen förlora. Det tål fortfarande att påminnas om att de förlorat minst antal matcher i hela Serie A – en av 21 möjliga. Stabiliteten har de. Svårhanterade, även när spelet inte sprudlar.

Ett spelmässigt, och troligtvis chansmässigt, övertag från Inter lär det bli – men kanske inte så stort att det är skrivet i sten att de tar hem den här kvartsfinalen redan under ordinarie speltid? Summa summarum är känslan att det kan bli tätt på San Siro.

Hos bet365 får vi smakrika 4,33 gånger pengen för det raka krysset och det är utan tvekan värt en TV-peng.

Annons:
  Rygga spelet hos Bet365 – Få upp till 1 000 kr bonus i spelkrediter!
Regler & villkor gäller. +18 år för spel. Stodlinjen.se. Fler detaljer på hemsidan. 

Annons:

Speltips:

Speltips: Oavgjort, rakt kryss (x)
Odds: 4,33
Bolag: Bet365 (Annons/Regler & villkor/Stodlinjen.se)
Spelstopp: 20:45, onsdag 29/1
TV: 
Stream:  unibettv logo

 

Annons:


Annons: