Speltips inför Inter – Napoli 12/2: Dubbelt upp i semifinalen

Spelbloggare Publicerat: 12 februari 2020

Semifinalrundan av Coppa Italia drar igång under onsdagskvällen, med det första mötet Inter och Napoli emellan. Vårt mål med speltipset inför matchen är att mer än dubbla insatsen. Men hur?

  Spela Inter att vinna till oddset 2,05 hos Bwin!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Annons: Streama Inter – Napoli kostnadsfritt: Läs mer om hur du gör här. Regler & villkor. Fler detaljer på hemsidan.

De inledande 90 av 180 minuters fotboll och en Coppa Italia-finalist ska koras. Här står det mellan Inter samt Napoli, medan AC Milan och Juventus möter varandra i den andra semifinalen.

Matcherna duggar tätt för lagen just nu, men de kommer samtidigt från helt olika typer av matcher. Inter stod för en fenomenal vändning i derbyt mot nämnda Milan under söndagen, där 0-2 i halvtid blev till 4-2 efter fulltid. Krävdes en hel del krafter att lösa den trean – som innebär att Serie A toppas – men lika moralstärkande var det.

Mindre moralstärkande var Napolis söndagsmatch hemma mot Lecce, som faktiskt förlorades med 2-3. Säsongen har hittills varit en fatal besvikelse, men förhoppningar har funnits till att skutan ska vändas på och innan det plattfallet hade tre matcher i följd vunnits, däribland en över Juventus. Nu står man istället kvar på den undre tabellhalvan av Serie A.

Cupspelet kan således vara ett sätt för Napoli att i viss mån sätta plåster på såren – en titelmöjlighet under en säsong som på många sätt och vis redan slarvats bort. Den största uppgiften väntar emellertid med det Champions League-slutspel som drar igång i slutet av månaden.

Annons:

Hemmaplan, klass och form

Napoli har höga höjder, absolut, men dessa nås alldeles för sällan och tillbaka på förlustspåret var de i samband med hemmamötet mot Lecce bara för några dagar sedan. En käpprätt katastrof till match och att nu ställas mot Inter på San Siro kommer innebära problem. Tro inte annat.

Bättre ställt är det i Inter, som alltså toppar Serie A och som nu inte förlorat på tio matcher till antalet – sedan Champions League-bataljen mot Barcelona i december månad det förra kalenderåret. De tre senaste av matcherna är vunna.

Helgens derby startades väldigt hackigt, men trots 0-2 till halvtidspausen förmådde de att vända på siffrorna och vinna. Fyra olika målskyttar och det är en av lagets stora styrkor; att det finns flera spelare som kan kliva fram. Den främst lysande anfallsstjärnan just nu är dock Romelu Lukaku, 17 baljor på 23 seriematcher.

Hemmaplan, klass och form. Det mesta talar för att Inter har kraften att sätta sig i förarsätet till returen om tre veckor. 2,05 gånger pengarna för den raka ettan smakar finfint. Bwin är platsen.

Annons:
  Rygga spelet hos Bwin – Få upp till 250 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Inter vinner, rak etta
Odds: 2,05
Bolag: Bwin
Spelstopp: 20:45, onsdag 12/2
TV: 
Stream:  unibettv logo

 

Annons:


Annons: