Speltips inför Juventus – Inter 24/7: Derby d’Italia i vänskapens tecken

Spelbloggare Publicerat: 24 juli 2019

Derby d’Italia! Men ett sådant i vänskapens tecken samt på kinesisk mark. Både Juventus och Inter laddar upp inför seriestarterna och möter varandra i International Champions Cup. Här: speltips och startelvor.

Annons:

Detaljer ska slipas på. Spelidé sättas. Stjärnspelare finna formen. Bänkvärmare och yngre förmågor få känna på hetluften. Det handlar inte primärt om resultaten i International Champions Cup, eller ja, vänskapsmatcherna över det stora hela.

Å andra sidan är matcherna ett bra sätt att få fart på fötterna och ingjuta självförtroende i spelartrupperna. Det är trots allt så pass kort tid till de stora europeiska ligornas seriestarter nu. Matcher mot denna, mellan seriekonkurrenter och ärkerivaler, kan eventuellt bli lite mer resultatinriktade.

Juventus inledde International Champions Cup med ett möte mot Tottenham Hotspur – en underhållande 90-minutershistoria där parterna hade olika delar av matchen. Efter att Harry Kane från halva planen skickat in bollen i mål under slutsekunderna slutade det i en 2-3-förlust. Vissa bra saker att ta med, andra sämre att arbeta på.

Hos Inter har det understrukits av den nye tränaren, Antonio Conto, att målsprutan tillika världsklassanfallaren Marco Icardi, som det varit stökigt om sedan en bra tid tillbaka, inte finns med i planerna och således inte heller i truppen.

Därmed fortsätter Inters jakt på en spetsspelare. Offensivt ser det tunt ut. Gäller att få in ett kvalitativt namn för att kunna utmana uppe i toppen av Serie A, för att ens kunna komma ut i Champions League. Stort tomrum.

Saknas spets – målsnålt?

Målrik har jargongen varit under International Champions Cup, men här kan det istället vara av intresse att misstänka en annan typ av match väntar. Tillknäppt?

Inter var extremt uddlösa i 0-1-förlusten mot Manchester United förra veckan; skapade alldeles för lite. Uppenbart att det saknas spets. Defensiven var desto bättre, fullt acceptabel, och matchen som helhet var en tät sådan.

Annat var det i Juventus match mot Tottenham, 2-3-torsk, där vårt skrällspeltips till 3,30-oddsare hittade in; öppna dörrar. Normalt är ”Den gamla damen” emellertid försvarsstarka och mycket av deras spelfilosofi sitter i det hårda defensiva arbetet – över hela banan. På så sätt annorlunda från flera andra europeiska storklubbar.

Som alltid i vänskapsmatcher kan man invänta startelvor och bänkarna innan placerade spel. Livemarknaden är ofta intressant. Men här ser vi värde i att redan på förhand investera i en målsnål match. Håll dock insatserna nere.

Under 2,5 mål spelas till strax under dubbla insatsen hos Betsson.

Annons:
  Rygga spelet hos Betsson – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål
Odds: 1,97 (Jämför alla odds)
Bolag: Betsson
Spelstopp: 13:30, onsdag 24/7
TV: 
Stream:  strive logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.