Speltips inför Juventus – Tottenham 21/7: 3,30-oddsare

Spelbloggare Publicerat: 21 juli 2019

Längtan är snart över och de europeiska toppdivisionerna återstartar. Nu ska de stora jättarna fila på detaljerna och i International Champions Cup, en försäsongsturnering i vänskapens tecken, väntar möte mellan Juventus och Tottenham, från vilket en 3,25-oddsare levereras.

Annons:

Känner ni hypen, precis som vi? Premier League, Serie A och Bundesliga, bland mycket annat, är bara veckor borta från premiärmatcherna och nu laddar klubbarna upp inför vad som komma skall.

International Champions Cup innehåller den här upplagan 12 olika klubbar, de flesta av världskaliber. De som sticker ut åt andra hållet är mexikanska CD Guadalajara. Andra medverkande är, förutom just Juventus och Tottenham, bland andra Real Madrid, Manchester United och Bayern München. De flesta spelar tre matcher vardera.

Redan 13:30 under söndagen är det avspark på Nationalstadion i Singapore – ett Juventus som förra året, i vanlig ordning, vann Serie A och blev kvartsfinalister i Champions League och ett Tottenham Hotspur som blev silvermedaljörer i dito efter finalförlusten mot landsrivalen Liverpool.

”Spurs” har varit tillbakadragna under sommarens transferfönster och ser i det stora hela närmast identiska ut som under fjolåret – något som gett upphov till viss bekymmersamhet hos supportrarna. Tuffaste beskedet är att Kieran Trippier lämnat för Atlético Madrid. Hur ska man kunna utmana om PL-titeln?

De mest uppmärksammade nyförvärven i Juventus, som även lyckats behålla Cristiano Ronaldo, är av Aaron Ramsey – vilket förvisso varit klart sedan en bra tid tillbaka, men som här kan debutera i sin nya tröja – och den holländske mittbacksklippan Matthijs de Ligt, 19 år, som var framstående i Ajax under fjolårssuccén.

Träningsmatcher som denna – ovissa

Vänskapsmatcher av den här karaktären, med en bra bit till seriepremiärerna, är oerhört ovissa. Det levereras allt som oftast i princip två helt olika startelvor mellan halvlekarna. Det laboreras, testas nytt och approachen är allt mindre resultatinriktad. Luftas yngre förmågor.

Ofta kan detta bädda för intressanta skrällspel när marknaden i sin tur tenderar att vara starkt namninriktade. Så anser vi fallet vara här och nu.

Juventus presenteras som klara favoriter i Singapore och då blickar vi istället åt andra hållet för spelvärden. Tottenham har fortfarande en spännande trupp och det handlar trots allt om ett närmast identiskt lag med det som nådde CL-final förra året. Harry Kane, Dele Alli och Christian Eriksen är alla världsklasspelare.

Den som vill ta det säkra före det osäkra kan invänta startelvorna innan placerat spel, med risken att oddsen justeras. Man kan även invänta den andra halvleken och leta spännande livespel.

Men en liten insats, som alltid i vänskapsmatcher, kan väl Tottenham vara värda till 3,30 gånger pengarna hos Bethard?

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Tottenham vinner, rak tvåa
Odds: 3,30 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard
Spelstopp: 13:30, söndag 21/7
TV: 
Stream:  strive logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.