Speltips inför Juventus – Udinese 15/1: Kraftig underskattning

Spelbloggare Publicerat: 15 januari 2020

Formstarkt ställs mot formstarkt i Coppa Italia-åttondelsfinalen Juventus och Udinese emellan. Gästerna underskattas kraftigt inför matchen, menar vi, och den tanken utgör fundamentet för vårt speltips.

Annons:

Coppa Italia har varit ett av de främsta huvudteman på fotbollsscenen under veckan och den näst sista av åttondelsfinalerna spelas alltså under onsdagskvällen. Mer specifikt: 20:45. Allianz Stadium är platsen.

Juventus har, som ni vet, styrt och ställt med järnhand i den italienska klubbfotbollen under 10-talet – med såväl cuptitlar som seriediton. Förra året var faktiskt det första sedan 2013/14 som Coppa Italia inte vanns. Då blev det istället Lazio som fick fira efter finalen mot Atalanta. Revanschlusta hos Cristiano Ronaldo och hans lagkamrater?

Häromdagen tog “Den gamla damen” en storskalp i Serie A; vann med 2-1 borta över AS Roma efter att ha smällt dit de två baljorna redan under matchens inledande tio minuter – och eftersom Inter innan dess tappat via oavgjort mot Atalanta innebar det att förstaplatsen återigen är Juventus. 2020 har verkligen inletts på bästa möjliga sätt.

Några som också visat upp fin form under det nya året är kvällens bortalag och stora underdog, Udinese. De två matcherna, mot Sassuolo respektive Lecce, har de både vunnit och hållit nollan i. Före årsskiftet värjdes därutöver Cagliari undan med 2-1.

Annons:

Udinese bjuder upp till dans

Juventus är flera klasser bättre.
Och spelar på hemmaplan.
2020 har öppnats på bästa möjliga sätt.

Men! Är inte favoritskapet taget till rätt klar överdrift? Siffror runt 1,22-1,28 för den raka ettan hos spelbolagen. Cupmatcher tenderar dessutom vara lite mer ovissa och nu är det dessutom ett formstarkt motstånd som står på den andra sidan planhalvan.

Det tål att upprepas: Udinese har vunnit tre matcher efter varandra. Hållit nollan i två raka. Den senaste cuprundan slutade upp i en 4-0-kross av Bologna. Nu väntar en väldigt inspirerande uppgift. Räkna med ett tokmotiverat bortalag.

Lagen mötte faktiskt varandra för runt en månad sedan, även då på Allianz Stadium, och den matchen vann Juventus med tre mål mot ett. Anmärkas ska dock att Udinese inte var i närheten av lika formstarka då.

Givetvis är hemmalaget storfavoriter till att avancera vidare, men den bestämda känslan är att de åtminstone kan bjudas på en match.

Därför spelas Udinese med +2,0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka om de förlorar med exakt två baljors marginal – till oddset 1,65 hos 888sport.

Annons:
  Rygga spelet hos 888sport – Få 500% extra vid första insättning!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Udinese +2,0 mål (asian handicap)
Odds: 1,65
Bolag: 888sport
Spelstopp: 20:45, onsdag 15/1
TV: 
Stream: 

 

Annons:


Annons: