Speltips inför Köpenhamn – AGF Århus 19/7: Favorit att lita på

Spelbloggare Publicerat: 17 juli 2019

Köpenhamn stod för en mäktig återhämtning samt vändning i premiären av danska Superliga – och ännu en trea borde väl täljas när AGF Århus står för motståndet på Telia Parken i huvudstaden?

Annons:

Premiärer tenderar att bjuda på en och annan smällkaramell till skräll, ofta lite mer ovissa än serielunksfajterna. Nära var det också att Köpenhamn föll platt när de på bortaplan premiärspelade mot Odense, OB – med en 0-2-uppförsbacke efter redan en halvtimmes speltid.

Men därefter visades klassen fullt ut och matchen lyckades till och med vändas till en vinst för mästarna; 3-2. Gubben i lådan var den senegalesiska målsprutan Dame N’Doye med två fullträffar och en assist. En smakstart på spelåret för såväl honom som Köpenhamn, vilka har siktet på ännu en titel.

Dagarna efter denna match väntar också Champions League-kvalfotboll för huvudstadslaget. Där står walesiska The New Saints för motståndet och favoritskapet inför det är enormt. Ska inte vara det minsta snack om saken, även om det skulle roteras i matcherna mot dem.

Motståndarna, då, AGF Århus? De ställdes mot ett Hobro som med nöd och näppe kvalade sig kvar i Superliga förra året i premiären och på bortaplan skrevs resultatet 1-1, oavgjort samt delad pott. Varken bu eller bä, även om man hade så pass mycket av spelet att det kanske borde ha blivit en trea. Skapades lite för lite i förhållande till övertaget.

Köpenhamn tar en andra rak seger

Det luktar mellanmjölk om AGF Århus – mittenmaterial, för bra för botten och för tunna för toppen. Premiärmatchen underströk enbart den tanken, men det kan också höja vissa varningssignaler. Om formen inte är toppad när man ställs mot Köpenhamn på Telia Parken, då blir det tufft.

Köpenhamn hamnade förvisso helt snett i upptakten av deras premiärmatch, men visade därefter klassen när de kom tillbaka från en 0-2-uppförsbacke och vann bortamatchen mot OB. Stor uppvisning av anfallspjäsen Dame N’Doye. Han kommer, precis som förra året, spela en huvudroll hos mästarna.

Hemmaplan, klass och en lovande premiär. Köpenhamns aktier inför match nummer två i den danska förstadivisionen anno 2019/20 är starka. Mycket starka.

Oddsen ser inte jättesexiga ut vid första anblick, och det kanske de inte direkt är heller, men vi ser visst värde i att lämna förtroendet i händerna på Köpenhamn här – trots ett stort favoritskap.

Vårt speltips blir Köpenhamn -1,0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka vid uddamålsvinst – till oddset 1,77 hos Interwetten.

Annons:
  Rygga spelet hos Interwetten – Få upp till 5 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Köpenhamn -1,0 mål (asian handicap)
Odds: 1,77 (Jämför alla odds)
Bolag: Interwetten
Spelstopp: 19:00, fredag 19/7
TV: 
Stream:  viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.