Speltips inför LA Galaxy – Toronto 5/7: Problem för Zlatans gäng

Spelbloggare Publicerat: 3 juli 2019

Zlatan Ibrahimovics LA Galaxy har tappat stilen och när de kliver in i hemmamötet mot Toronto som favorit, är det som en sådan i fara. Med andra ord: bud på skräll!

Annons:

Hur stora varningssignaler som ska höjas upp är oklart, men det är klart att viss oro infinner sig hos LA Galaxy-spelarna. Förra veckans bortamöte mot SJ Earthquakes, med svenske Magnus Eriksson i laget, slutade upp i en 0-3-förlust och ser vi dessutom på de tre senaste MLS-hemmamatcherna har alla förlorats.

Kvar uppe i toppen av Western Conference är de dock fortsatt, Galaxy. Andraplatsen innehas – innan Seattle Sounders match under torsdagsnatten – och allt annat än en slutspelsplats, vilken missades i fjol, vore ett praktfiasko. Det ska Zlatan och hans kamrater lösa med det här materialet.

Motståndarna, då? Toronto är på den sista av playoffplatserna i Eastern Conference; håller hyfsad nivå, vilket facit understryker; 6-5-7. Blandad kompott har det blivit efter uppehållet med en klar torsk mot Dallas, en vinst över ett starkt Atlanta United och senast ett kryss när DC United besöktes. Upp och ner. Klart bättre än före uppehållet.

Skrällbud

Det finns mycket att ta hänsyn till gällande truppsituationerna och värst är situationen för Toronto, som har Michael Bradley, Jozy Altidore, Omar González, Ashtone Morgan samt Jonathan Osorio på landslagsuppdrag. Därutöver står Drew Moor som skadad. LA Galaxy har Romain Alessandrini, Giancarlo González och Jonathan dos Santos out.

Helt bra känns det knappast i LA Galaxy, som på senare tid åkt på flera smällar. Första seriematchen efter uppehållet vanns förvisso, men det var mot ett tunt Cincinnati och nu senast blev det alltså en brutal 0-3-förlust mot SJ Earthquakes.

Toronto sprudlar inte direkt, men har stabiliserat formen och stått för två vassa prestationer efter varandra. Ska med bakgrund till detta ha en god möjlighet till poäng på Dignity Health Sports Park.

Dubbelchansen X2 spelas till strax under dubbla insatsen hos Paf.

Annons:
  Rygga spelet hos Paf – Få 100 kronor omsättningsfritt i bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Dubbelchansen X2
Odds: 1,98 (Jämför alla odds)
Bolag: Paf
Spelstopp: 04:30, fredag 5/7
TV: 
Stream:  strive logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.