Speltips inför Lincoln City – Everton 28/8: Skrälltankar i Ligacupen

Spelbloggare Publicerat: 27 augusti 2019

Vi tar oss till Sincil Bank och Ligacupmötet mellan Lincoln City och Everton, där de senare nämnda får axla ett kraftigt favoritskap. Ett något för stort, månne?

Annons:

Minns ni FA-cupen 2017? Lincoln City, då huserandes i den engelska femtedivisionen, nådde ända till kvartsfinalen som den mest klara av skrällar, innan de väl där föll med 0-5 mot Arsenal. Ett cupspel där hela världen charmerades.

Nu är Lincoln City en klubb av helt annan kaliber, en som jagar biljett till Championship. Efter fem matcher är de placerade sjua i League One och hoppas kunna befästa samt stärka deras position i toppen. Gäller då är dock att hitta tillbaka på rätt spår efter två raka förluster, båda på bortaplan och båda med 1-2 – mot MK Dons samt Doncaster Rovers.

Annars har klassen visats under såväl seriestarten som i den förra rundan av Ligacupen. På bortaplan skickades Huddersfield Town, förra året i Premier League och nu i Championship, ut efter vinst med ett mål mot noll.

Lincoln City verkar trivas i de här sammanhangen; cupspel och mot större motstånd. Så sent som förra året satte de faktiskt just Everton under svår press i FA-cupen och förlorade med knappa 1-2 på Goodison Park.

Annons:

Löser ett bra resultat

Lincoln City i tredjedivisionen mot Everton i förstadivisionen. Det vore såklart en makaber skräll om ”The Toffees” misslyckades med att avancera vidare till den tredje rundan av Ligacupen.

Men vi vill ändå höja upp varningssignalen för en potentiell skräll.

Hur man än vrider och vänder på det kommer det inte vara det bästa Everton som ställs ut på planen; roteras en del och sparas på krafterna inför fortsättningen av Premier League. Så redan där minskas skillnaderna, på pappret, väsentligt.

Och Lincoln City har bevisat att de ska tas på allvar. Huddersfield Town skickades ut senast och i FA-cupen förra året var de nära att sätta stopp för Everton. En klubb på frammarsch som nästa år mycket väl kan spela fotboll i Championship.

Everton har sett veka ut under seriestarten. Galet uddlösa och det har bara blivit ett mål på tre matcher. Kan säkert få det svårt att hitta in bakom ett välsamlat hemmaförsvar.

Vårt speltips? Lincoln City +1,25 mål (asian handicap) till oddset 1,75 hos Bethard. Spelet sitter då om de vinner, spelar lika eller förlorar med max uddamålet.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Lincoln City +1,25 mål (asian handicap)
Odds: 1,75 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard
Spelstopp: 20:45, tisdag 27/8
TV: 
Stream:  eurosportplayer logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.