Speltips inför Liverpool – Manchester City 4/8: Community Shield!

Spelbloggare Publicerat: 3 augusti 2019

Det är på plats med en 3,85-oddsare till speltips inför Community Shield-finalen mellan Champions League-mästarna Liverpool och Premier League-mästarna Manchester City. Vem tar hem årets första titel?

Annons:

16:00. Kanal 9 eller Eurosport Play. Spelårets första titel i England står på spel – Community Shield! Liverpool mot Manchester City.

Vi närmar oss premiärtider i de stora europeiska toppdivisionerna och tempen höjs. Här väntar en utsökt söndagsmatch, inte bara med en titel på spel – utan mellan två av världens främsta fotbollsklubbar, de som ser ut som de hetaste titelkandidaterna i Premier League. Tvåpartersrace på nytt?

Att Liverpool missade PL-titeln, en titel de längtar så efter, var förstås bittert för klubben, men å andra sidan vann de CL-finalen mot Tottenham Hotspur. Världens främsta titel. Höjer förhoppningarna på klubben inför 2019/20.

På pappret är Manchester City kanske världens främsta lag; med en spets och bredd i absolut världsklass. De har ett fantastiskt spelarmaterial, i såväl defensiv som offensiv, och har fått behålla deras främsta stjärnor. Gäller för Pep Guardiola är att föra dem till CL-finalen. Där är pressen stor. Aspiranter på alla skalper de kan plocka. Storfavoriter i Premier League.

Enbart ett avbräck är rapporterat inför matchen, Manchester Citys Benjamin Mendy. Upplagt för en fotbollsmatch i världsklass, med andra ord.

Tätt möte – återigen

I vänskapsmatcherna de senaste veckorna har Liverpool haft stora bekymmer, men genrepet mot Lyon lyckades de åtminstone spela in en 3-1-vinst. Skönt att få in lite vinnarkänsla. Men vänskapsmatcherna är å andra sidan inte att ta på alltför stort allvar; icke-resultatinriktade och med kraftig rotation.

Så, vad vi vill komma fram till: att Liverpool är att räkna och se upp med.

Givetvis är Manchester City att beakta som favoriter på neutral plan, Wembley Stadium, men de möter landets tuffaste konkurrent och att siffrorna för den raka tvåan är nere under dubbla insatsen menar vi vara missvisande.

Trenden har varit täta matcher när Liverpool och Manchester City mött varandra på sistone. Det borde det bli även här, när en Community Shield-titeln är i potten.

Det raka krysset spelas till oddset 3,85 hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Oavgjort, rakt kryss
Odds: 3,85 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard
Spelstopp: 16:00, söndag 4/8
TV:  kanalnio logo
Stream:  eurosportplayer logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.