Speltips inför Mallorca – Granada 4/6: Trippla insatsen

Spelbloggare Publicerat: 4 juni 2019

Den spanska andradivisionen, Segunda División, är i dess absoluta slutfas och det är tätt i flera delar av tabellen. En nyckelmatch för toppstriden blir den mellan Mallorca samt Granada. Här hittar ni vårt speltips.

Annons:

Nummer fem mot nummer två. Två klubbar som har som mål att spela förstadivisionsfotboll med de stora pjäserna kommande år.

Gästande Granada kan redan nu, med två matcher kvar av seriespelet, säkra en direktplats upp i finrummet. De har på 40 matcher samlat ihop 75 poäng och är med det fyra ovanför tredjeplacerade Albacete. De på platserna 3-6 får, som säkert bekant, kvala om två uppflyttningsbiljetter.

Och att bli en av de som ska få kvala kämpar Mallorca med näbbar och klor för. De har tre pinnhål ner till död mark, med Cádiz samt Deportivo La Coruna. Helt klappat och klart är det således med minst en vinst och ett kryss i avslutningen. I den avslutande fajten väntar mittenplacerade Extremadura UD. En skön livlina.

Nära var det att Mallorca hamnade i en ännu bättre sits förra veckan, i samband med bortamötet mot Coruna. Det förlorades dock med uddamålet efter att motståndarna skickat in matchens enda fullträff i den absolut sista sekunden, sjätte stopptidsminuten.

Fel favorit

Åtta pinnars skillnad över 40 matcher. Skillnaderna Granada och Mallorca emellan är uppenbarligen inte överdrivet stora och det borde även avläsas på oddsfronten. Nu är det faktiskt Granada som presenteras som underdogs – något vi har svårt att köpa såhär på förhand.

Även om Granada skulle förlora matchen, är de storfavoriter inför den avslutande mot Alcorcón. Enormt förvånande om de skulle missa direktplatsen. Nödvändigtvis inte lika stor press som det är på Mallorca.

Mallorca har förlorat två av deras tre senaste matcher, men båda dessa har varit på resande fot. På hemmaplan har de varit näst bäst i hela serien med ett fantastiskt facit om 15 vinster, tre kryss och blott två förluster. Oerhörd styrka. Trygghet.

Sex förlustfria matcher har Granada radat upp, varav fyra vunna. Alla dessa har dock varit tajta historier, så det ser vi exempelvis till 1-0-vinsten borta över toppkonkurrenten Albacete häromveckan kom den med enormt flyt. Var av rapporter att döma stundtals närmast helt upprullade.

Med hemmaplansfördelen ska Mallorca ses som favoriter, menar vi, och när oddssättarna menar annorlunda blir valet av sida enkelt.

Den raka ettan köper vi till strax under trippla insatsen hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – få 500 kr omsättningsfritt i bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Mallorca vinner, rak etta
Odds: 2,90 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard
Spelstopp: 21:00, tisdag 4/6
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.