Speltips inför Manchester United – Wolverhampton 15/1: Supervärde i FA-cupreturen

Spelbloggare Publicerat: 15 januari 2020

Vi har fantastiskt svårt att lita på Manchester United som klara favoriter inför returen mot Wolverhampton Wanderers i den tredje FA-cuprundan, gästernas smådunkla form till trots. Skrällspel till bettingtips presenteras!

Annons:

En tät och inte alltför händelserik match på Molineaux Stadium landade i ett mållöst resultat och därmed retur mellan Manchester United och Wolverhampton. Den spelas istället på Old Trafford och vinnaren avancerar vidare till den fjärde rundan av FA-cupen.

Det är två svårskiljaktiga lag som ställs mot varandra. Bara tre poäng skiljer dem åt i Premier League-tabellen, de tampas i regionen var Europaplatserna står på spel. De har mött varandra vid dubbla tillfällen under spelåret och båda matcher har slutat oavgjorda. Återigen tätt?

Manchester United hamnade i en mindre svacka, som dessvärre till slut bottnade i att man förlorade klart hemma mot Manchester City, 1-3, i det första av två Ligacupen-semifinalmöten. Den titeldrömmen är mer eller mindre redan släckt. Därmed kan betydelsen av FA-cupen och en succé här stärkas.

En bra insats stod de dock för senast, “De röda djävlarna”; seriejumbon Norwich City krossades med fyra mål mot noll efter uppvisning av bland andra Marcus Rashford, tvåmålsskytt. Bara uppåt som gäller nu?

Men att passera Wolverhampton, det är inte det enklaste. Högstanivån hos bortalaget är stor. De är uppe och slåss om Europaplatser i Premier League. Brukar vara stabila. Försvarsstarka. Och har en del spets.

Annons:

God chans för ”Wolves”

Formkurvan må peka nedåt för “Wolves”, som under helgen bara fick 1-1 hemma mot Newcastle United och nu inte har vunnit på fyra matcher efter varandra. Någon kris ska det däremot inte vara på tal om – ännu. Flera hyfsade insatser och Nuno Espírito Santos lagmaskin är fortsatt att räkna med.

Undertecknad har fantastiskt svårt att skilja dessa lag åt. Givetvis ska då Manchester United, som normalt är rätt hemmastarka, nu i egenskap av hemmalag, gälla som favoriter – men är det motiverat med odds runt dubbla insatsen för det raka spelet? Desto mer tveksamt.

En faktor som starkt talar emot hemmalaget är den ödesdigra skadelistan; Paul Pogba, Scott McTominay, Marcos Rojo, Axel Tuanzebe, Eric Bailly samt Timothy Fosu-Mensah. Därutöver är Luke Shaw, Jesse Lingard och inte minst Marcus Rashford tveksamma för spel.

Gällande “Wolves” är situationen i truppen desto bättre. Willy Boly, Bruno Jordao och eventuellt Diogo Jota är de enda avbräcken inför matchen, av rapporter att döma.

Oavgjort under ordinarie speltid – kanske 0-0 och förlängning? Ett rakt kryss är lockande som spel, men vi nöjer oss med att säkra upp och sänka oddset något – Wolverhampton Wanderers +0,5 mål (asian handicap) till strax under dubbla insatsen hos LeoVegas.

Annons:
  Rygga spelet hos LeoVegas – Få 3 000 kronor extra i kontanter som välkomstbonus!
Regler & villkor gäller. +18 år för spel. Stodlinjen.se.

Annons:

Speltips:

Speltips: Wolverhampton +0,5 mål (asian handicap)
Odds: 1,91
Bolag: LeoVegas (Annons/+18 år/Stodlinjen.se)
Spelstopp: 20:45, onsdag 15/1
TV: 
Stream: 

 

Annons:


Annons: