Speltips inför Mansfield Town – Lincoln City 18/3: Toppmöte i League Two

Spelbloggare Publicerat: 18 mars 2019

Det blir inte att sätta i handbromsen när Mansfield Town och Lincoln City möter varandra i ett skållhett toppmöte från den engelska fjärdedivisionen, League Two. Räkna med full rulle, en handfull chanser – och mål.

Annons:

Landslagsuppehåll väntar i veckan, men innan dess får vi dyka ner i divisionerna och mer bestämt den engelska fjärdedivisionen. Där står ett skållhett toppmöte för dörren – och det bästa av allt? Den visas på svensk TV, TV3 Sport och Viaplay. 20:45 är avsparkstiden.

Lincoln City ser närmast helt klara för uppflyttning upp i seriesystemet och det tycks inte vara på tapeten av att få kalla fötter. Tre matcher efter varandra har det kammats fullt i och inte en enda av de 14 senaste i serien förlorats. Klubben står på toppen av kullen med den eminenta resultatraden 21-12-4.

Seriens topptrio flyttas direkt upp till League One och nedför den, faktiskt till just kvällens motståndare i Manfield Town, är avståndet på så mycket som tio pinnhål. De har i sin tur ynka pinnen upp till tredjeplatsen, med matchen mindre spelad än Milton Keynes Dons på den. Mycket att spela för.

Från Mansfield Town har det varit klart blandad kompott den senaste tiden och den absoluta senaste mer av den sämre varan. Senast, borta mot Crawley Town, blev det bara ett kryss via 0-0 och dessförinnan en 1-2-förlust när Port Vale besöktes – två lag som hittas en bra bit nedåt i tabellen.

Mål åt båda håll

En faktor som möjligen satt käppar i hjulen för Mansfield Town är den bittra skadesituationen – med upp emot nio spelare, offensiva som defensiva, indisponibla. Oavsett vad måste de försöka ta tillvara på den här toppmatchen, när man kan kliva upp på en av de tre åtråvärda topplatserna.

Vi tror därmed på full rulle från Mansfield, som också visat prov på suverän hemmaform – nu med fem raka fullpottare. Minst tre mål framåt har det blivit i tre av dessa, så det finns en hel del anfallskraft. Spännande Tyler Walker, 22, blir en nyckelspelare under seriens slutspurt. Hittills har han antecknats för 17 fullträffar på 35 seriematcher.

En ganska avslappnad approach kan vi sannolikt få se från bortalaget i och med det rejäla försprång som de lyckats skapa. Formen är alldeles fantastisk! Och framåt har de hittat nätet i 26 raka matcher, varav en av dessa borta mot Everton i FA-cupen. Ska med andra ord mycket till för att hålla dem borta ur målprotokollet.

Att det blir mål åt båda håll testas till 1,80 gånger pengarna hos Bwin.

Annons:
  Rygga spelet hos Bwin – Öppna konto hos dem idag!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör mål – ja
Odds: 1,80 (Jämför alla odds)
Bolag: Bwin
Spelstopp: 20:45, måndag 18/3
TV:  tv3sport logo
Stream:  viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.