Speltips inför Milan – Lazio 24/4: Finalplatsen ska delas ut

Spelbloggare Publicerat: 23 april 2019

Den första finalplatsen i Coppa Italia, blir det AC Milan eller SS Lazio som tar den? Returen spelas på San Siro – och matchens bästa speltips presenteras av Spelbloggare. Ryggar ni?

Annons:

Om ni är ute efter att se matchen, visas den bäst på TV3 Sport eller Viaplay med start 20:45. Och se till att krydda det hela med ett spel – varför inte rygga vårt tips?

Mållöst, 0-0, slutade det omvända mötet med detta härommånaden och det ser helt öppet ut inför de avslutande 90 minuterna.

Det är faktiskt så att Lazio presenteras som knappa favoriter till att avancera vidare till finalen, av den orsak att alla kryssresultat – förutom 0-0 som då leder till övertid – innebär att det är Lazio som får fira på San Siro.

Å andra sidan kan det diskuteras huruvida Milans aktier i matchen specifikt och således dubbelmötet som helhet borde vara starkare? Ser vi enbart till Serie A-tabellen är de fyra platser och lika många poäng före kvällens motståndare och står nu med hemmaplansfördelen.

Spännande är det att båda parter kommer hit med tveksamma formkurvor. Milan har enbart vunnit en av deras sex senaste matcher, faktiskt mot just Lazio för en och en halv vecka sedan, 1-0 på San Siro, medan Lazio vunnit en av deras fem senaste samt förlorat tre av dessa. Sist, 1-2 mot Chievo. Milan fick ”bara” 1-1 borta mot Parma.

Ställningstagandet – de har fördelen

På förhand ser det svårt att skilja storklubbarna Milan och Lazio åt och finalplatsen står förhållandevis öppen – men vi menar att kvällens värdskap ska betraktas som hyfsade favoriter i matchen specifikt. Större än vad oddssättarna vill få det till.

Anledningen till detta? Givetvis hemmaplansfördelen. Den väsentliga skiljelinjen när det är så pass jämna lag som drabbar samman. Dessutom ska det också nämnas att Milan är före i tabellen, inte förlorat på sex raka inbördes möten och vann med 1-0 när de en tid tillbaka ställdes mot varandra på San Siro.

Spelbolagen har också lite svårt att komma överens om hurdana styrkeförhållandena ska värderas – något som öppnar upp för värdeluckor, menar vi.

Vårt speltips inför denna nervkittlande semifinalretur? AC Milan +0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka vid oavgjort efter 90 minuter – till 1,90 gånger pengarna hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få 500 kronor omsättningsfritt i bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: AC Milan +0 mål (asian handicap)
Odds: 1,90 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard
Spelstopp: 20:45, onsdag 24/4
TV:  tv3sport logo
Stream:  viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.