Speltips inför Milan – Napoli 29/1: Mer än trippla insatsen

Spelbloggare Publicerat: 29 januari 2019

Den första kvartsfinalen i årets Coppa Italia står mellan AC Milan och SSC Napoli, som häromdagen mötte varandra på seriescenen. En på sätt och vis liknande match väntar vi oss och ett speltips till en bit över trippla insatsen levereras.

Annons:

Nu är det allvar i den italienska cupfotbollen. Enbart åtta klubbar återstår i kampen om den stora titeln och det är idel sådana av toppkvalitet.

Lördagens match parterna emellan, som också spelades på San Siro, slutade mållöst, 0-0 – ett resultat som innebar att vårt skrällspeltips, +0,5 mål (asian handicap), på Milan hittade in till det finfina oddset om 1,87.

Trots att Napoli spelar på bortaplan är det en match som de räknas som favoriter inför. De har ett vassare spelarmaterial, ett faktum som ska understrykas, än sina motståndare och det understryks av en snabbtitt på Serie A-tabellen; på 21 matcher vardera har Napoli spelat in 48 pinnar mot Milans 35. Nummer två mot nummer fyra.

En som debuterade senast var Milans uppmärksammade nyförvärv av Krzysztof Piatek, från Genoa och tänkt som Gonzalo Higuaíns ersättare. Han fick då 19 minuters speltid och mer väntas det bli här och nu. En målskytt att lita på. Bra straffområdesspelare. Gott om potential.

Liknande match som senast

Trots 0-0 senast Milan och Napoli möttes, skapades det ändå en del åt båda håll. Nollan kunde, kanske till och med borde, ha blivit spräckt. Jämnt var det åtminstone och de delade poängen var långtifrån missvisande. Ett rättvist utfall.

Och varför skulle det bli annorlunda här?

Såhär i ett cupmöte, där ett kryss innebär förlängning och i nästa skede straffsparkar, är sannolikheten att det riskminimeras en del. Det handlar om att vinna eller försvinna, helt enkelt. Titeldrömmen ska hållas till liv.

Ett plushandikapp på Milan hade, liksom i helgen, kunnat sitta på sin plats – men föga förvånande har oddsen planat och jämnats ut något. Då föredrar vi att höja svårighetsgraden med ett spel på det raka krysset.

Och bäst odds, 3,30, på detta ställer LeoVegas ut. Pengarna slussas in och därefter är det bara att hålla tummarna för ännu en tajt kamp.

Annons:
  Rygga spelet hos LeoVegas – Få en unik bonus: 2 000 kr + 200 kr gratisspel!

Annons:

Speltips:

Speltips: Oavgjort, rakt kryss
Odds: 3,30 (Jämför alla odds)
Bolag: LeoVegas
Spelstopp: 20:45, tisdag 29/1
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.