Speltips inför Milan – SPAL 15/1: Zlatan – gubben i lådan?

Spelbloggare Publicerat: 15 januari 2020

Zlatan Ibrahimovic och hans AC Milan har ställt in siktet på Coppa Italia-titeln och Serie A-jumbon SPAL borde väl passeras utan större bekymmer i åttondelsfinalrundan? Hos oss hittar ni speltips, stream och de bästa oddsen.

Annons:

Annons: Stream: Följ länken för att se matchen, AC Milan – SPAL, kostnadsfritt.

2020 hoppas Milan ska bli deras år och med draghjälp av Zlatan Ibrahimovic, som nu spelat två matcher, varav en från start, i sin återkomst för klubben, är det som de ska lyckas.

Och det är redan ett starkt avtryck han lämnat, Zlatan. I 0-0-mötet mot Sampdoria kom han in med fart, frenesi och kvalité – även om det inte räckte till en trepoängare. Därefter, i startdebuten borta mot Cagliari, stod han för en fullträff och supertalangen Rafael Leão den andra. 2-0! Just de två verkar ha funnit varandra väl, på både ett personligt samt sportsligt plan.

SPAL, som hittas på jumboplatsen i Serie A, har redan passerat två hinder i säsongens Coppa Italia-upplaga; FeralpiSaló samt Lecce. De senare nämnda, en seriekonkurrent, krossades det facto med 5-1.

Från att ha avslutat 2019 med stil, en 2-1-vinst borta över Torino, har SPAL inlett det nya decenniet desto sämre. Först föll de med 0-2 hemma mot Hellas Verona och därefter med 0-1 borta mot Fiorentina. Ingen superform de kommer till spel med, alltså.

Annons:

SPAL – inte råd att satsa på cupen?

Av rapporter att döma lär Zlatan Ibrahimovic inleda på bänken för sitt Milan, men vara aktuell för längre speltid – och bara det faktum att han tillkommit till truppen verkar ha bidragit till en energiboost. Kan förändra dynamiken att få in en vinnare av hans typ. Insatsen borta mot Cagliari senast lovar mycket inför framtiden.

Och om det skulle bli hack i maskineriet här, då finns supersvensken som ett alternativ att kasta in. Kan säkerligen få en hel halvlek.

Här handlar det framförallt om hur svaga SPAL är. 12 poäng på 19 Serie A-matcher är ingen statistik som lär sätta skräck i Milan. 2020 har inletts med dubbla förluster och inte ett enda mål framåt.

Med tanke på den pressade situationen i seriespelet, där allt handlar om att fixa kontraktet, anses cupen för den delen heller inte vara någon jätteprioritering.

Vårt speltips inför matchen blir därför AC Milan -1,5 mål (asian handicap) – spelet sitter om de vinner med minst två måls marginal – till oddset 2,23 hos LeoVegas.

Annons:
  Rygga spelet hos LeoVegas – Få upp till 3 000 kr i kontanter!
Regler & villkor gäller. +18 år för spel. Stodlinjen.se.

Annons:

Speltips:

Speltips: AC Milan -1,5 mål (asian handicap)
Odds: 2,23
Bolag: LeoVegas (Annons/Regler & villkor/+18/Stodlinjen.se)
Spelstopp: 18:00, onsdag 15/1
TV: 
Stream:  unibettv logo

 

Annons:


Annons: