Speltips inför Milan – Torino 28/1: Given cupfavorit

Spelbloggare Publicerat: 28 januari 2020

Zlatan Ibrahimovic och hans AC Milan tar sig an ett Torino som kommer från en av de värsta möjliga käftsmällar i Coppa Italia-kvartsfinal – och ska väl där ses som storfavoriter, menar vi.

Annons:

Gratis stream av matchen: Läs mer om hur du ser AC Milan – Torino här! Regler & villkor tillämpas.

Napoli och Juventus är redan semifinalklara. Vinnaren här kommer ställas mot de senare nämnda och vinnarna i onsdagens match, Inter – Fiorentina, mot de förstnämnda när det ska slåss om finalplatserna.

Efter att Zlatan Ibrahimovic ankommit till AC Milan har kaos bytts ut mot framtidshopp. Under 2020 är de fortfarande förlustfria och har vunnit de fyra senaste matcherna. Senast städades Brescia undan med ett mål mot noll. Ingen höjdarinsats, men poängen tickar in och det är den stora skillnaden på Milan nu kontra förut.

Redan nu är klubben extremt nära Serie A:s platser som leder ut i Europa och i cupens åttondelsfinal krossades SPAL med tre mål mot noll. Nu är de återigen storfavoriter till att avancera vidare och komma ännu närmare en potentiell titel.

Förväntningarna på Torino har knappast skruvats upp efter helgens brutala nederlag, den så löjligt förnedrande 0-7-förlusten mot Atalanta – på hemmaplan. Dessförinnan förlorades ett bortamöte mot Sassuolo med uddamålet. Nu nere på den undre tabellhalvan av Serie A. Sämsta möjliga uppladdning inför en het cupkvartsfinal.

Annons:

1-9 i baken på två matcher

Nästintill allt talar för Zlatan och hans lagkamrater denna afton. Gillar starkt deras chanser, även om oddsen för det raka spelet vid första anblick inte ser jättesexiga ut. Utan minsta tvekan spelvärda i alla fall.

Torino kommer alltså från en brutal 0-7-smäll – gjorde absolut ingenting rätt i matchen – och har därför på de två senaste 1-9 i målskillnad. Visat upp stora svagheter i dessa bataljer och när de ställs mot ett AC Milan på frammarsch blir det troligen svårt att hänga med i svängarna.

Prestationsmässigt kanske det finns ännu en nivå högre att nå för Milan, men från årsskiftet har mer eller mindre allt förbättrats; 4-1-0 och de fyra segrarna är nu uppradade efter varandra. Det snackas mycket om vinnarkulturen som vuxit fram i samband med Zlatan Ibrahimovic kommit tillbaka till Milano – och Coppa Italia är förstås en supermöjlighet för klubben.

Momentum, form och hemmaplan. 1,84 gånger pengarna för den raka ettan i matchen, det tar vi omedelbart! Betsson med det marknadsledande oddset just nu.

Annons:
  Rygga spelet hos Betsson – Få upp till 1 000 kr i välkomstbonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: AC Milan vinner, rak etta
Odds: 1,84
Bolag: Betsson
Spelstopp: 20:45, tisdag 28/1
TV: 
Stream:  unibettv logo

 

Annons:


Annons: