Speltips inför Millwall – Fulham 12/2: Val av sida i Championship

Spelbloggare Publicerat: 12 februari 2020

Det mesta talar till fördel Fulham när de ställs mot Millwall på The Den i The Championship och vi håller det enkelt med ett rakt spel på dem inför vad som komma skall under onsdagskvällen.

  Spela fulham +0 mål (asian) till oddset 1,77 hos casumo sport!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Millwall fick starkt känn på playoffplatserna i Championship och möjligheten lever fortfarande kvar – de har bara fem poäng upp till området – men det är klart att utsikterna ser sämre ut efter en poäng på de tre senaste matcherna. Därutöver har de åkt ur FA-cupen ur under samma period.

Så sent som under söndagen spelade Millwall hemma på The Den, då mot West Bromwich Albion, och förlorade med noll mål mot två. Hade svårt att hänga med i tempot då. Nu kommer det krävas en bättre insats för ett bättre utfall. Upp till bevis!

Annan är verkligheten i Fulham, där formkurvan pekar uppåt och till följd av en tid av riktigt solida resultat håller enbart målskillnaden dem nedanför topp två och andraplacerade Leeds United. De har nu på fem seriematcher vunnit fyra och spelat en oavgjord. Enbart insläppta mål i en av dessa.

Det som talar för Millwall är emellertid hemmastyrkan – 8-4-2 är helt klart ett imponerande facit i klass med seriens absoluta toppskikt. Verkar med andra ord som att merparten av treorna ska inkasseras på just The Den och kanske kan de till och med sätta stopp för blödningen och ta avstamp uppåt redan nu?

Inför matchen står det klart att varken Ryan Leonard, Ben Thompson eller Frank Fiedling kommer kunna medverka för Millwall. Borta för Fulham är Maxime Le Marchand samt Harrison Ried.

Annons:

Fördel Fulham – men säkra före det osäkra

Man ska för all del ta Millwall på största allvar när de spelar inför hemmapubliken på The Den. Statistiken talar onekligen sitt tydliga språk.

Men oavsett vad, hur man än vrider och vänder på det, har vi svårt att inte betrakta formstarka Fulham, med blodsmak i munnen när en topp två-placering är så pass nära, som relativt klara förhandsfavoriter.

Det har inte funnits alltför mycket positivt att hämta från Millwall de senaste veckorna; dunkla resultat och ett offensivt spel som varit otillräckligt.

Fulham står desto starkare. 4-1-0 i formraden. Enbart insläppta mål i en av dessa. Vinner både på borta- och hemmaplan. Har ett slagkraftigare lag. Gillar starkt deras chanser såhär på förhand och ser värde i favoritprofetiorna.

Vi tar dock det säkra före det osäkra och spelar därför Fulham med +0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka vid oavgjort – till oddset 1,77 hos Casumo Sport.

Annons:
  Rygga spelet hos casumo sport – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Fulham +0 mål (asian handicap)
Odds: 1,77
Bolag: Casumo Sport
Spelstopp: 20:45, onsdag 12/2
TV:  viasatxtra logo
Stream:  viaplay logo

 

Annons:


Annons: