Speltips inför MK Dons – Liverpool 25/9: Ingen överkörning?

Spelbloggare Publicerat: 24 september 2019

Två divisioner skiljer dem åt, men med hemmaplansfördel för MK Dons och rotation från Liverpool kan onsdagens Ligacupmöte dem mycket väl emellan bli en relativt tillknäppt historia.

Annons:

Ligacupen och Liverpool har varit en mindre lyckad kombination de senaste åren. 2018 åkte de ut omedelbart mot Chelsea och dessförinnan likaså mot Leicester City. Revansch nu?

Vad som ska nämnas är att Ligacupen är långt ner i prioriteringsrangordningen för Liverpool, som toppar Premier League med full pott efter åtta omgångar och därutöver är mitt i brinnande Champions League-gruppspel, var premiären mot Napoli i Neapel förra veckan förlorades med noll mål mot två.

Men som alltid för de större klubbarna är det här en utmärkt chans att lufta nya spelare, sådana i behov av speltid. Xherdan Shaqiri är en spelare som fått försvinnande lite förtroende under säsongsupptakten, varpå det är en av flera i behov av stärka sin aktier i truppen.

Och motståndet här i den tredje rundan står MK Dons, placerade på femtondeplats i League One, tredjedivisionen. De har hittills skickat ut rivalen AFC Wimbledon samt Southend United. Helt annan typ av match nu. Givetvis en ära att ta emot en storklubb som Liverpool på Stadium MK.

På skadelistan för MK Dons hittar vi fyra namn; Jordan Moore-Taylor, Joe Mason, Ben Reeves samt Rhys Healey. Gästerna har Divock Origi, Sadio Mené och Naby Keita osäkra medan Alisson samt Nathaniel Clyne alltjämt är out. Riskerar såklart ingenting i en match som denna.

Annons:

Håller siffrorna nere

Ligacupen brukar bjuda på en hel del skrällar i de tidigare rundorna, vilket grundar sig i att de större klubbarna allt som oftast prioriterar annat och så är verkligen fallet för Liverpool. Många yngre förmågor som kommer luftas av Jürgen Klopp.

Långsökt är det givetvis att det skulle räcka ända in i kaklet för MK Dons, men de borde åtminstone kunna skapa viss nerv här. Håller siffrorna nere?

Vad som är oroväckande för deras del är att två raka matcher, dessutom båda på hemmaplan, förlorats med 0-1. Offensivt ur form, avtrubbade och nu ställs man mot Liverpool.

Men på hemmaplan, mot ett Liverpool som väntas rotera på mer eller mindre varandra position, bör de åtminstone lyckas med att inte bli överkörda.

Gillar underspelen på målmarknaden starkt och plockar det på 3,5-målslinan till 1,92 gånger det investerade kapitalet hos Coolbet.

Annons:
  Rygga spelet hos Coolbet – Få upp till 500 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Under 3,5 mål
Odds: 1,92 (Jämför alla odds)
Bolag: Coolbet
Spelstopp: 20:45, onsdag 25/9
TV:  eurosport logo
Stream:  eurosportplayer logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Annons: