Speltips inför Napoli – Inter 5/3: Semifinal i Coppa Italia! (uppskjuten)

Spelbloggare Publicerat: 4 mars 2020

Coppa Italia-finalen – blir det Napoli eller Inter som roffar åt sig platsen dit? Det är inför returen på Stadio San Paolo fördel för de förstnämnda och i slutändan tror vi också att de fixar det här. Således, ett solklart val av speltips…

  Spela Napoli +0 (asian) till oddset 1,93!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Streama Napoli – Inter helt kostnadsfritt: Läs mer om hur här! Dessutom får du 600 kr att spela för med en hundralapp insatt hos Unibet.
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Napoli nu kontra för några månader sedan är två vitt skilda saker och nu håller de åtminstone på att komma upp i den nivå som förväntas hållas. Inhemskt, med cup- och seriespel inräknat, har de vunnit fyra matcher efter varandra och under samma period spelade man 1-1 hemma mot Barcelona i match ett av två i Champions League-slutspelet.

Och i denna veva vann Napoli också det första mötet av två i denna Coppa Italia-semifinal. 1-0 skrevs vinstsiffrorna på San Siro efter Fabián Ruiz fullträff cirka tio minuter in i den andra halvleken. Därmed klar fördel till denna retur när Inter det facto måste vinna matchen för att kunna avancera vidare.

Gällande formen för Inter är det svårt att sia hur det står till. De har inte spelat Serie A-fotboll, eller inhemsk dito i övrigt, på tre veckor och senast blev det en 1-2-förlust i bortamötet mot Lazio. Efter detta har däremot ett dubbelmöte mot bulgariska Ludogorets i Europa League avverkats – dubbla vinster och väntat avancemang.

Under onsdagen skulle det för övrigt bli klart vilken motståndaren blir i finalen – Juventus eller AC Milan – men den matchen har till följd av sjukdomsoroligheterna i landet skjutits upp.

Kevin Malcuit samt Hirving Lozano är skadelistade för Napoli medan Kalidou Koulibaly, Fernando Llorenta och Amin Younes är osäkra för spel. Gästerna har Victor Moses, Stefano Sensi och Sebastiano Esposito out och Samir Handanovic samt Roberto Gagliardini tveksamma.

Annons:

Formkurvorna åt olika håll

Trenderna pekar åt olika håll. Napoli starkt upp och Inter nedåt. Det är åtminstone den bestämda känslan.

Ser vi till Serie A-tabellen är det en hel del som skiljer lagen åt, men just för dagen och med hänsyn till lagen presterat sedan årsskiftet ska skillnaderna beaktas som mindre. Inter har presterat på deras högsta möjliga – eller? – nivå under större del av säsongen och Napoli en bra bit under vad som ska kunna krävas. Närmare normaltillstånd nu?

Nu är det i alla fall fördel Napoli, som leder till ett returmöte på hemmaplan och för matchen specifikt ser vi dem som favoriter. Ganska klara sådana. Fördelen av att spela på Stadio San Paolo och dessutom kunna bevaka resultat är förstås betydande.

Vårt speltips inför matchen blir Napoli +0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka vid oavgjort – till fina 1,93 x insatsen.

Annons:
  Rygga spelet hos bet365 – Få upp till 1 250 kr spelkrediter i bonus!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Speltips:

Speltips: Napoli +0 mål (asian handicap)
Odds: 1,93
Bolag: Bet365
Spelstopp: 20:45, torsdag 5/3
TV: 
Stream:  unibettv logo

 

Annons:


Annons: