Speltips inför New England – Philadelphia Union 27/6: 2,60-taggare…

Spelbloggare Publicerat: 26 juni 2019

Det spelas en uppsjö av MLS-matcher under natten mot torsdagen, svensk tid, och en av dessa är mellan New England Revolution samt Philadelphia Union. Spelbloggare analyserar förutsättningarna, tar sida och levererar ett vasst speltips.

Annons:

Botten möter toppen på Gillette Stadium. Matchens avsparkstid är satt till 01:00 och ni följer underhållningen bäst via streamingtjänsten Strive. Varför inte spetsa till det med ett spel?

Ja, botten mot toppen. New England Revolution har inte fått till det alls under spelåret och parkerar på nästjumboplatsen i Eastern Conference, var enbart närmast katastrofala Cincinnati varit sämre. Facit är fyra vunna, fyra kryss och åtta förluster. Målskillnaden? Häpnadsväckande 17-33. Snittvis fler än två insläppta per match.

Men positiva indikationer finns och dessa syntes till före uppehållet. Avslutningen renderade i en 2-1-vinst borta över Zlatan Ibrahimovics LA Galaxy – den fjärde raka matchen utan förlust. Förhoppningen är nu att fortsätta stärka sina aktier i MLS och slutspelshoppet är allt annat än sinat.

Här väntar dock en tuff, mycket tuff, match – serieledande, i Eastern Conference, Philadelphia Union. De har levererat överraskande starkt, har 9-4-4 i resultatraden, och skulle ta ännu ett kliv bort från konkurrenterna nedan vid händelse av en vinst under natten.

Oniel Fisher, Donovan Pines, Paul Arríola och eventuellt Joseph Mora saknas för New England inför matchen. Gästerna har Danilo Acosta, Will Johnson samt Kamal Miller borta på landslagsuppdrag.

Gästerna bör gälla som favoriter

Hemma-/bortaplansfaktorn ska beaktas och värderas in i analysen. Den är av stark betydelse, som så ofta i MLS. Dessutom har New England alltså inte förlorat på fyra raka MLS-matcher och senast skrällde man alltså och vann borta över LA Galaxy.

Ändå kan vi känna att oddsen hamnat lite snett, att värdskapets chanser överdrivs något. Detta när resultatmarknaderna står i närmast helt femtio-femtio.

Anledningen? Helt enkelt att Philadelphia Union är ett bättre fotbollslag och att de nästan har spelat in dubbla skörden från deras motståndare på 16 respektive 17 matcher. Det är fakta som inte kan åsidosättas.

Före uppehållet som varit radade bortalaget upp två raka 3-2-vinster – ena över Minnesota United och den andra över New York RB. Har formen konserverats? Goda chanser ska de åtminstone ha, räknas som favoriter, Philadelphia Union.

Spelet – den raka tvåan till 2,60 gånger pengarna hos Betway.

Annons:
  Rygga spelet hos Betway – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Philadelphia Union vinner, rak tvåa
Odds: 2,60 (Jämför alla odds)
Bolag: Betway
Spelstopp: 01:00, torsdag 27/6
TV: 
Stream:  strive logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.